Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha egy nő utasít vissza 35-ször vagy ha 35 nő utasít vissza fejenként egyszer?
Figyelt kérdés
Szerintem az utóbbi.2016. jan. 12. 22:55
11/18 anonim válasza:
Ez nem kitartás, hanem zaklatás. :D Gyökér.
12/18 anonim válasza:
Az előbbi büntetőjogi kategória, az utóbbi meg szerencsétlen széria.
13/18 opened paradise válasza:
10
Inkább a második. 10 után fáradna :D
14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb ha egy nő utasít vissza 35-ször, mert legalább 34 nő nem kapja meg azt az örömöt, hogy visszautasíthasson.
2016. jan. 12. 23:23
15/18 anonim válasza:
Pusztán kíváncsiság szintjén: úgy a 4. visszautasítás környékén nem kezdett el derengeni, hogy lehet, hogy valamit mondani akar? Valamit mélyen a sorok között? Esetleg azt, hogy ő nem szeret téged? A további 31 próbálkozás rendkívül dicséretes dolog volt, főleg, ha még számon is tartottad, de ez már inkább tartozik a zaklatás kategóriába, semmint a romantikus udvarláséba. ..
16/18 anonim válasza:
Ha nő lennék és nálam próbálkozna valaki ennyiszer én már feljelentettem volna, de komolyan. Az eredeti kérdésedre gondolom már sejted a válaszom.
17/18 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy normális.
18/18 anonim válasza:
Én tökéletesen megértelek, én is hasonló voltam régen. Gondolom még fiatal vagy, ez azonban nem ok arra hogy hülyét csinálj itt magadból egy ilyen kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!