Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy igazi klasszikus lúzernek átlagos aranyos barátnője? Van olyan nő aki vonzónak szexinek tartja a lúzerséget vagy ez csak a suli tinis amerikai filmekben van így?
"7. Tényleg jól érzem így magam, mert egyedinek tartom magam, nem vagyok átlag és ez szerintem érték."
FYI: 99.99999%-ban minden ember egyforma. A maradek kis szazalekban pedig mindenki egyedi.
Ha a valosagban is hangoztatod a velemenyed az egyedisegedrol, akkor van egy tippem miert nem birjak elviselni a "fenyedet".
ne abban legyél egyedi, hogy semmi nem jön össze, és úgy teszel, mintha élveznéd.
azért nem lennénk meg egymással, mert én akarok valamit az élettől. lehet, hogy ezt megpróbálnád szabotálni, hogy ne vágyjak többre, csak veled lenni.
Alapvetően az amerikai tinifilmek lúzerei, akik összejönnek aztán a menőcsajjal, az esetek többségében cuki lúzerek, nem a vállalhatatlanul ronda kategória. Még a legesetlenebbjeik is azért aranyosak arcra. És ugye a mostani filmekben ugye még a lúzernek is stílistok által összeválogatott, makulátlanul tiszta ruhája van. Na már most ami nálunk volt geek/nerd/lúzer a suliban, azoknak a nagy része emellé full igénytelen is volt. Ragyás arc, zsíros haj, 20éves kibolyhosodott termopulcsi, szakmunkásbajusz...
Ha amúgy nem igénytelen a srác, biztos van lány, aki ez az esetlenséget aranyosnak tartja, vagy magához hasonlónak... az más kérdés, hogy a srác a környezetében talál-e ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!