Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell közeledni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell közeledni egy lányhoz úgy, hogy az ne barátkozásnak tűnjön?

Figyelt kérdés

Számomra kézenfekvő lenne, hogy először összebarátkozunk, és úgy ismerjük meg egymást, de meglepetésemre itt mindenki azt írja, hogy ez nem jó módszer. De akkor mégis mi az? Visszahúzódó vagyok és nem is éppen jóképű, úgyhogy teljességgel kizárt, hogy én csak úgy odamenjek valakihez, illetve nem is bulikról beszélek, mert én ilyen helyekre nincs az az isten, hogy elmenjek. Milyen jeleket lehet adni mondjuk egy beszélgetés során?

Az apropóját az adja a dolognak, hogy diákmunkán tetszik egy lány, akivel beszéltem párszor, de semmi ötletem sincs, hogy ebből hogy lehetne bármit is kihozni. (Vélhetően sehogy, a külsőm miatt, de ha meg se próbálom, akkor aztán végképp nem leszek előrébb.)

2016. jan. 10. 14:21
 1/6 Titusztitusz ***** válasza:
Az a legcélszerűbb dolog, ha EGYBÖL LEROHANOD az illető hölgyet bókok,és magabiztos fellépés kíséretében...És egyértelmü,nyílt utalások bevetésével...A célod az legyen mindig, hogy MIELŐTT MÉG EGYÁLLTALÁN ÉSZBEKAPNA, már át is törd az őt esetleg körülvevő, láthatatlan pszichikai védőburkát...Ügyes pali képes 1-2 PERC ALATT olyan légkört teremteni saját maga, és a nő között, MINTHA MÁR EZER ÉVES JÓ BARÁTOK LENNÉNEK...A tökölésnek, tétováskodásnak, hezitálásnak, bambáskodásnak ilyen szituban nincs helye, ha úgy érzed, hogy nem tudol KELLŐ LENDÜLETTEL indítani az ismerkedés kapcsán, akkor szerintem ne is kezdj bele, mert csak a még meglévő önbizalmadat fogod elveszíteni a szinte borítékolható kudarc során...
2016. jan. 10. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó, hát ez nekem tuti nem fog menni, mint hogy nem is célom egyből lerohanni senkit. Egy tízpontos tip-top szépfiúnál még működhetne is, de nálam nem fog, és nem is akarom, hogy így működjön a dolog.

Én mondjuk igazából abban reménykedek, hogy lesz olyan, aki beéri velem, talán pont ő...

2016. jan. 10. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt is hozzátenném, hogy én is visszahúzódó vagyok, illetve a lány is. Magamból kiindulva bárki is akarna ajtóstól a házba rontani nálam, inkább zavarna a dolog, tehát nála se hinném, hogy működne az elképzelés. Azért köszi, másnak hasznos lehet!
2016. jan. 10. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Férfiként kell vele kommunikálni és nőként kezelni, nem pedig barátként. De ennyi kifogással, amennyit itt felsoroltál, nem lesz könnyű :)
2016. jan. 10. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó, hát ebből mindent megtudtam ám... :D
2016. jan. 10. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt leírni pár sorban. Keress egy havert, aki jó a nőknél és kérdezd meg, mit csinál másként vagy olvass el pár külföldi PUA könyvet, ott részletesebben kifejtik a dolgokat.
2016. jan. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!