Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 30 éves koráig nem talált társat magának az magányos marad élete végéig?
Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 08:08
2/6 anonim válasza:
Ez így kőbe van vésve,hogy betöltöd a 30 at oszt egyedül leszel halálodig?! Akár 60 évesen is találhat valaki társat,igaz nehezebb,de hát nincs kizárva.
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Próbálkozni, ismerkedni, kezdeményezni kell.
Eljárni szórakozni, koncertekre...
4/6 anonim válasza:
Nem életkorfüggő, hogy ki mikor talál társat. Sokkal inkább függ attól, és ez főleg férfiak esetében igaz, hogy hogyan néz ki. Ha ronda, akkor sosem fog társat találni. Aki 30 éves korig nem talált magának társat az vagy nagyon félénk csak (és ekkor bármikor összejöhet), vagy azért maradt 30 évig társ nélkül, mert olyan ronda. Ilyenkor viszont később sem találhat sosem társat.
5/6 anonim válasza:
akinek nincs társa, és aki magányos, az nem egy és ugyanaz.
Ismerek olyan ember akinek felesége és gyereke van, mégis magányos.
Szóval attól mert van egy barátnőd/barátod, még nem jelenti azt, hogy nem leszel magányos.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval! Felejtsük már el ezt a nincs párja = magányos sablondumát. Attól még, hogy valaki nem él párkapcsolatban nem lesz magányos! Nagyrészt én is egyedül vagyok, mert így szeretek lenni, de például hétvégente családdal, haverokkal, barátokkal vagyok általában. Nem mindenkinek van szüksége arra, hogy egész nap egy másik ember fülébe duruzsolhasson vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!