Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet visszájára fordítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet visszájára fordítani ezt?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy folyamatosan egyre érdektelenebbé válok, ami a párkeresést illeti. Annyira lelombozó, amit látok, hogy úgy érzem befásultam, pedig még csak 27 vagyok, és semmi kedvem az egészhez. Nem a csalódások miatt, mert még olyan nőt sem találok igazán, aki megfogna.

Úgy érzem felemészti az összes energiámat még az is, ha a témán gondolkodok. Normális ez? Fog változni? Valaki járt már így egyáltalán?

2016. jan. 7. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak így jópáran, és egyébként nők között is. Attól is függ, mit vársz egy nőtől, illetve egy nő mit lát benned, hogy te mit adsz neki, megbecsülöd-e, szereted-e. Viszont ha a nők részéről csak azt hallod, hogy mik az ő elvárásaik, akkor ilyen kapcsolatba tényleg nem érdemes belemenni, mert az inkább elvárásokról szól, mint arról, hogy két ember szereti egymást.
2016. jan. 7. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban. Nem ritka jelenség. Sokan vannak hasonló cipőben. A mai társadalom elég beteg és elég kevés értelmes, jószándékú ember van. Én pl nőben nem is találok olyat, akivel lehetne értelmes dolgokról beszélgetni, vagy érdekelné hogy mi történik a világban. Olyat meg pláne nem ismerek, aki önzetlenül tudna kedveskedni. Totál hidegen hagynak a mai csajok, bármennyire is jól néznek ki.

29F

2016. jan. 7. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi Pasik, mi nők is sokan vagyunk ezzel így - mármint, hogy egyszerűen nem találjuk a megfelelő partnert... :/

De nem szabad érdektelenné válni, feladni!!

Én a magam részéről igyekszem nem rástresszelni a dologra, egyszer majd csak eljön az, akire várok... addig is nyitott szemmel járok, hátha nem kell sokat várnom. :)

2016. jan. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!