Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik a semmiből is tudnak pénzt csinálni, de a szerelmi/szociális életük gyatra?
Én most nagyon szegény vagyok.
Pedig értek néhány dologhoz.
De belefáradtam, a munkába, a csajozásba, a jószívűségbe!
Most tudatosan akartam szegény lenni, mert így nincs amit odaadjak, vagy elvegyenek tőlem, nem vagyok kihasználható. De, barátnőt sem találok, mert csóró pali kinek kéne? Ugye lányok. Ha az ördögi kört nézzük, van pénzed, lesz csajod, neki dolgozol, majd átver, elhagy, megcsal... Másik kör: nincs pénzed, nincs barátnőd, lelkileg összetörsz, egyre inkább nem lesz motivációd semmire, haladsz a lejtőn lefelé.
Nagyszüleink korában, két szegény összekerült, összeházasodott, dolgoztak, közös kasszába tették, közösen élvezték, közösen haladtak. Ma a külön kassza világában, házasság nélkül, hozzád költözik a lány, ha van munkája magára költi, ha nincs, pénze sincs, de teljesen mindegy mert nálad lakik, te tartod el.
Nem ismerek sikeres, jómódú férfit aki egyedülálló és se barátnője, se feleség, se gyereke.
A legtöbb egyedülálló 40es,50es férfi alkoholista.
Én nem vagyok sikeres, nem vagyok gazdag de sokat dolgozok, mindig találtam munkát és mindig van valamennyi félretett pénzem. (ez a mai világban nagy dolog mert sok korombéli még munkát se talál). Ha elküldtek egy helyről valamiért akkor volt hogy másnap már volt új munkahelyem.
Nőt sose találtam olyan könnyen mint munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!