Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akik a semmiből is tudnak pénzt csinálni, de a szerelmi/szociális életük gyatra?

Figyelt kérdés

2016. jan. 5. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Mintha rolam irtak vna
2016. ápr. 16. 23:54
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Az én zsebem tartalmával nem érzek gondot! De ha pénzéhes csaj vagy neked is kéne nyújtani valmit a pénzért cserébe!😊
2016. máj. 6. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es, mit értesz pénzéhes csajon? Mi a határ nálad, amikor azt mondod egy nő igényére, hogy itt a határ, eddig jöjj és ne tovább? Tényleg komolyan kérdem. Mi nálad az, amire azt mondod, hogy ez már lehúzás?
2016. máj. 13. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Pár csaj bánni fogja majd hogy elutasított. :D
2016. máj. 13. 23:21
 15/18 Béluska2016 ***** válasza:
66%

Én most nagyon szegény vagyok.

Pedig értek néhány dologhoz.

De belefáradtam, a munkába, a csajozásba, a jószívűségbe!

Most tudatosan akartam szegény lenni, mert így nincs amit odaadjak, vagy elvegyenek tőlem, nem vagyok kihasználható. De, barátnőt sem találok, mert csóró pali kinek kéne? Ugye lányok. Ha az ördögi kört nézzük, van pénzed, lesz csajod, neki dolgozol, majd átver, elhagy, megcsal... Másik kör: nincs pénzed, nincs barátnőd, lelkileg összetörsz, egyre inkább nem lesz motivációd semmire, haladsz a lejtőn lefelé.

Nagyszüleink korában, két szegény összekerült, összeházasodott, dolgoztak, közös kasszába tették, közösen élvezték, közösen haladtak. Ma a külön kassza világában, házasság nélkül, hozzád költözik a lány, ha van munkája magára költi, ha nincs, pénze sincs, de teljesen mindegy mert nálad lakik, te tartod el.

2016. máj. 31. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem ismerek sikeres, jómódú férfit aki egyedülálló és se barátnője, se feleség, se gyereke.

A legtöbb egyedülálló 40es,50es férfi alkoholista.

Én nem vagyok sikeres, nem vagyok gazdag de sokat dolgozok, mindig találtam munkát és mindig van valamennyi félretett pénzem. (ez a mai világban nagy dolog mert sok korombéli még munkát se talál). Ha elküldtek egy helyről valamiért akkor volt hogy másnap már volt új munkahelyem.

Nőt sose találtam olyan könnyen mint munkát.

2016. aug. 31. 19:40
 17/18 Béluska2016 ***** válasza:
De jó neked! Én se munkát, se nőt nem találok. Sőt gazdag nőt se, és női munkaadót sem. Semmilyen értelemben sem!
2016. aug. 31. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Bátyám pontosan ez! Ahogy a kérdésben leírtad ugyanaz..
2016. szept. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!