Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavaró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró tényező ismerkedésnél, ha 30 évesen végzek az egyetemmel, még sosem dolgoztam és otthon élek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
F/27
2016. jan. 4. 20:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hât szerintem ha nincs kapcsolatod, akkor nagy szerncse kell. Kamu, hogy sok munka tapasztalat kell, mennyi embert ismerek könyvelõi és jó szakmàkkal több éves tapasztalattal nincs munkája. Én dolgoztam màsban is mint a diplolám, mert nem volt màs és a szememre hànytàk interjún. Az is baj, ha sokféle munkatapasztalatod van az a lényeg, amit tanulsz abban legyen gyakorlatod, de ezt, hogy, hogyan lehet elérni nem tudom. Személy szerint letojom màr M. o-t, ha nincs kapcsolatod gyàrba felvesznek talán ez a szomorú valóság, megyek én is külföldre, mert még diplomàs bérrel sem lehet megélni ilyen árak mellett.
2019. máj. 3. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!