Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavaró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró tényező ismerkedésnél, ha 30 évesen végzek az egyetemmel, még sosem dolgoztam és otthon élek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
F/27
2016. jan. 4. 20:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is későn végzem el majd az egyetemet (később is kezdtem), kb annyi leszek mint te, mire meglesz a mester. Viszont én ezalatt 5 évet dolgoztam is.

Szerintem igen is, hogy érdemes rossz, meg alig fizető munkát vállalni. Egyrészt önéletrajzba sose árt. Másrészt meg ettől csak több tapasztalatod lesz, meg jobban rálátsz az életre. Meg fogod tudni becsülni amikor rendes munkád lesz.

2016. jan. 4. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Eleg gyerekes a felfogasod a korodhoz kepest. A tapasztalatert dolgozz, ha mar penzre nincs szukseged.

Lehet nem a szakmadban kezded el, de azt is meg kell am tanulni, milyen egy munkahelyi kozosseg, felelosseg, irott es iratlan szabalyok...

Engem szemely szerint zavarna. Foleg a hozzaallasod miatt.

N

2016. jan. 4. 21:52
 13/21 Költőnő? ***** válasza:
78%
jelen állás szerint sztem nem pénzetek van, hanem a szüleidnek van. Nekem fura ez a hozzáállás, nem szimpatikus.
2016. jan. 4. 22:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha a szüleimnek van akkor nyilván nekem is van... ha szükségem van a segítségükre, ők bármikor önzetlenül ott vannak, mint azt egy rendes szülőnek kell.
2016. jan. 4. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nem életképtelen, nem akarja, hogy az anyucija legyek és kiszolgáljam, emellett nem beképzelt, hogy gazdag, és megért másokat akik nem ilyen helyzetben vannak, akkor nem zavaró.
2016. jan. 4. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként valóban "kicsit" éretlen a hozzáállásod a dolgokhoz, nekem már 24 évesen majd lesül a pofám, hogy nem találok normális nem gyári vagy valami nem csicska melót, amihez nem kell költöznöm, két szakmával és most végzem az egyetemet. Én már alig várom, hogy legyen gyakorlatom, normális munkahelyem és teremtsek magamnak valami egzisztenciát. De abban igazat adok, hogy valami alja meló nem életcél, mindig lenne bennem valami elégedetlenség, hogy az időmet pazarlom a robotmunkával.
2016. jan. 5. 01:56
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Oké, hogy az aljameló az nem kell, meg sza.r, de nem fogják egyből vezetői székbe ültetni a frissen végzett 30 éves pályakezdőt.

Azért kell dolgozni, mert az interjún bizony el kell számolni az érettségi és a diplomaosztó közötti évekkel. az egyetem 6-7 év csúszással, fa.szlógatással és még mindig ott van 5 év. Mit írsz be az önéletrajzodba, mit csináltál azalatt?

Nem keltesz túl jó benyomást majd, ha kiderül, h életedben nem dolgoztál semmit, levonják a következtetést, h fogalmad nincs a munka világáról ,a közösségi életről, h időre kell bejárni, h felelősséget kell vállalni, alkalmanként túlórázni, stb.

A munkaadók szeretik, ha egy emberről tudnak kérni referenciát, magyarul felhívják az előző munkahelyedet, h jó munkaerő voltál-e. Neked nem lesz referenciád. Elkönyvelnek egy lusta, munkakerülő, nem törekvő, nem ambíciózus valakinek és mást vesznek fel helyetted. kivéve, ha valami nagyon-nagyon különlegeset, speciálisat tanulsz az egyetemen, amihez csak nagyon kevesen értenek. Na akkor nem fogják firtatni, h árultál-e már életedben legalább fagyit nyáron.

2016. jan. 5. 09:54
 18/21 anonim ***** válasza:
elmondod mit tanultál 12 évig az egyetemen?
2016. jan. 5. 12:56
 19/21 anonim ***** válasza:
96%

Én mondjuk a helyében bekamuznék sok-sok diákmunkát és kész. Az utolsó évemet diákmunka mellett csináltam és öt tárgyat alig tudtam abszolválni, annyira nehéz volt munka mellett tanulni (nem voltam büfészakos mondjuk).

Szóval ha nem könnyű szakra jársz, simán hihető is.

2016. jan. 5. 16:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Bekamuzni sok-sok diákmunkát..aham...véletlenül se lesz feltűnő, ha egyiknek sem tudja majd megadni az elérhetőségét, h referenciát kérhessenek róla.

2016. jan. 5. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!