Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált kisgyermekes anyukának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált kisgyermekes anyukának nemsok esélye vam társat találni, igaz?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért ne lenne?
2016. jan. 1. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
pontosan!
2016. jan. 1. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? :)

24/F

2016. jan. 1. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Lássuk be nem. Sok hasonló kérdés volt már itt. Legtöbbször az-az indok volt hogy más gyereke és hogy nem nevelné szívesen a férfi.
2016. jan. 1. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk nincs könnyű dolga, a férfiak egy jelentős része kiesik a lehetséges társak sorából, számukra legfeljebb szexpartnernek felelne meg egy ilyen nő. A maradékból azért lehet "szemezgetni", tehát azért nem abszolút esélytelen a dolog, de túl sokat válogatni nem tud...
2016. jan. 1. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengetek az elvált nő, ezért az elvált férfi is.

nekem volt ilyen kapcsolatom 3-4 évig, kisbájs volt, és tök jól voltunk.

Csak valamikor megzakkant, szó szerint... de az már más dolog.

2016. jan. 1. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
És elvált,gyermektelen nőnek?
2016. jan. 1. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Eggyel jàrtam, ő 17évesen szülte a kislànyàt pasi is 17volt..3honap hàzassàg, lànynak késöi (nem kivànt)gyerek révén elég furcsa szülei voltak. Buktatok: a gyerekre nem vigyàztak a gyerek az anyjàn kìvül senkivel se volt el kettesben ritkàn voltunk, inkàbb hàrmasban vagy gyerekkel kettesben, baràtnöm szülei fel év utàn mondtàk tul rendes vagyon a gyerekkel pl ugràlt rajtam és hagytam neki, es letoltak durvàn egy félév után, volt baràtnömnek voltak ilyen kitörései gyakran ütött engem a gyerek helyett , de maga nemébem izgató volt mert kb falnak lökött majd szinte megeröszakolt... Lényeg, hogy lehet okosan amenyiben van aki tàmogasson a kapcsolat épitésben, meg ha gyerekkel is el tudod fogadtatni az uj pasit, marad hely es idö kettesben lennetek Màsik buktató a gyerek apja, randizgattam egy lànnyal jóformàn ràmeröszakolta magàt ... gyerek apja meg akart verni, mert miattam nem adta a gyerek kezébe a skypos telot az anyja, még egy anyukàval ismerkedtem ott az apuka megtalàlt facebookon es ott hàboruzott. Szo szo ezek a hibàk lehetnek és ezeket ha ki tudod küszöbölni randizzunk:P
2016. jan. 1. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelenteném ki ezt kategorikusan. Ha tesz érte, lehet esélye. Szerintem ne sokáig húzd el annak bevallását, hogy van egy gyermeked. Így legalább könnyebben kiszűrődnek azok, akik eleve csak lyuknak tekintenek.
2016. jan. 1. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék kisgyerekes anyukával, aztán elválik mi lesz belőle :)
2016. febr. 5. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!