Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problema-e egy lánynak, ha elmondom, hogy a volt baratnömnek volt egy kislánya (3eves volt amikor összejöttünk) ha igen miért?
miért lenne probléma? még csak nem is a te gyereked, az még lehetne zavaró egyeseknek
amúgy ismerkedésnél mégis hogy jön szóba az ex és a gyereke?
Érdekelne a beszélgetés azon fonala, ahol nem elég, hogy az ex szóba kerül az ismerkedés elején de még az is, hogy volt egy 3 éves gyereke. Amúgy két dologra tudok gondolni. Az egyik, hogy nem kérdezik te meg mesélsz róla, ebből azt feltételezik, hogy nem tudtál még elszakadni tőlük. A másik tippem, hogy nem kerül tisztázásra, hogy az a kislány nem a tiéd.
És közben eszembe jutott egy harmadik is. Ha túlságosan hangsúlyozod, hogy szereted a gyerekeket, és az exednek is 3 éves volt a kislánya a mai beteg világban sajnos rosszra is gondolhatnak, hogy te szereted a gyerekeket és nem a kedves apukás viszonylatban.
kedves mindenki főleg 4es:)) Sok lányt érdekel mióta vagyok egyedül, miért lett vége az elözö kapcsolatomnak?
jogos a gondolat hogy mindenki, azt hazudik amit nem szégyel. Ha megtetszik egy lány és bavalja hogy van gyereke vagy ki van irva neki és hogy csak olyan irjon rá aki elfogadja gyerekkel együtt arra gondoltam én balgatag hogy jól sülhet el. Az jutott eszembe hogy van e olyan vágy a lányokban hogy ök adják meg az elsö gyereket (és saját nem kerül kihangsulyozásra)
Ha nem rögtön az első randin kerül szóba a dolog, akkor sztem nem gáz, de ahogy feljebb is írták nem árt tisztázni, h nem a saját gyereked.
Esetleg lehet azért jönnek zavarba, mert olyan szaga van a dolognak, mintha leendő közös gyerekekről akarnál beszélni.
És sztem elsőre mindenki zavarba jönne egy ilyen kijelentésen, de ez nem probléma. Meg különben is meg lehet beszélni...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!