Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ciki azt bevallani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki azt bevallani hogy igenis számít a penz és csak olyan pasi jöhet szóba nálam na meg a legtöbb nőnél akinek azért jó fizuja lakása stb van!?

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Ki nem szarja le mit vársz el? Nem ciki bevallani, de senkit nem érdekel.
2015. dec. 31. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:
A péniszméret az nem számít inkább kisebb legyen mint nagyobb.
2015. dec. 31. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem zavar, ha valaki így gondolkodik, mivel van saját lakásom, meg egy rakás pénzem, mivel gazdag családba születtem. Ha elvégzem az egyetemet akkor jó fizum is lesz. Ez természetes dolog, hogyha lesz feleségem, akkor én fogom eltartani. Ahogy az is, hogy amíg én dolgozom, addig ő otthon főz,süt,mosogat,takarít,mos,vasal, tereget,mindent rendben tart, elmegy a postára, bediktálja a gázt villanyt stb.
2015. dec. 31. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez a kérdező pasztmek nem egy troll, ez egy urughai! Xd
2015. dec. 31. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

Annál nincs cikibb, mint folyton nekem finanszírozni a család kiadásait nőként. Az elmúlt hét évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor vitt el a drága férjem moziba étterembe, fizette a pizzát.... Vagy vitt el shoppingolni, csak mert. Amíg nem a maga ura volt addig elszórta a fizuját, most hogy vállalkozik, hát nem sikerült hoznia még azt a színvonalat se amit eddig betett a közösbe.... Pedig ciciműtétet igért karácsonyra:)

Persze az anyagiakat felül még legyek nő is. Legközelebb ha fizet érte...

2015. dec. 31. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert a pasiknak nincs annyi esze, hogy aki őszinte, az úgyis szerelemből megy férjhez, aki meg azt kamuzza, hogy ők a csúcsok, azok nézik a legjobban, hogy mi van a tárcájukban. Hülyék, ez van.
2015. dec. 31. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a szerelem, a szeretet, és a boldog élet nem pénztárca függvénye.
2016. jan. 1. 09:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát azért csak akkor tudsz boldog lenni mikor pl katacsonykor is mehetsz ide oda étterem mozi stb a szegenységben nincs program csak otthon kuksolni sétálni a váci utcában és nézni mások hogy dőzsölnek...a pénz fontos
2016. jan. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!