Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni hozzám hasonlókkal?

Figyelt kérdés

Szóval: Férfi, 29 múltam (vénülök, tudom), Nemrég ért véget egy 6 éves kapcsolatom egy lelki társammal mert megunt. Igen, szó szerint. Eléggé magamnak való vagyok, antiszociális. (INTJ) élek a saját világomban és élvezem, élveztem a társammal. Lett diplomám, saját lakásom zuglón, van munkám szóval elég sokmindent elértem, DE! nem tudok ismerkedni. A lány akivel voltam osztálytársam volt. És ő szedett fel később... :/ sose tudtam és nem is szeretek csajozni. Félek az elutasítástól, csalódástól. Barátaim gyakorlatilag nincsenek. Volt olyan, hogy leszólított egy lány de idegességemben gyorsan leráztam mert féltem (ne is mondjátok, gyökér....) pedig tetszett is.

Tipikusan az a fajta vagyok aki első benyomásra felejtős eset, nem csúnya vagyok csak olyan fajta aki azt az érzést kelti, hogy lesz?r téged. (bocsi a kifejezésért). Szóval vannak gondok az emberekkel, kommunikációval. Inkább számolni tudok jobban...

Szerencsére, most már picit meg is híztam csak hogy még nagyobb legyen a handycap...

Olyat keresnék aki tud velem élni a világomban de korombeli szingli csajoknak gyereke van, házasok, foglaltak, vagy annyira beképzeltek hogy rá sem néznek az emberre és olyan képet vágnak 7/24 mint aki sz?rba harapott... Valami tuti ötletetek van?

2015. dec. 30. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9,

szerinted minek találták ki a személyiségtípusokat, ha nem lehet őket pontokba szedve meghatározni? ha nem fogadod el a forrást, mutathatsz olyat, ami neked hitelesebb.

kérdező, válaszoltam a kérdésedre is, viszont az, hogy az INTJ-t beszúrtad a leírásodba, red flag.

2015. dec. 31. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:

ha egy lelki társaddal jártál, akkor miután a kapcsolat és az érzelmi viharok véget értek, szépen térjetek vissza a barátsághoz, mert egy lelki társat nem szabad elveszíteni futó érzelmi viharok miatt! tapasztalatból mondom!

ha a saját világodban élsz és jól el vagy benne, akkor keress olyat, akinek ez a világ vonzó lehet és aki szeretne a te világodban élni. ehhez először is nem árt, ha meg tudod nyitni és be tudod mutatni a másiknak a világodat (méginkább azt, hogy mi a vonzó benne), mert ha te nem tudod bemutatni, hogy mi a vonzó benne(d), akkor a másik mitől lássa meg? ha egy ismerkedésnél a munkádra (vagy bármire, amit mondasz) annyi a válasz, hogy "aha", akkor nem jó választ adtál és nem a tartalommal van a baj, hanem azzal, ahogyan megfogalmazod. nem mindegy, hogy te "csak egy" x munkás vagy, aki ezt vagy azt csinál és ennyi, vagy élvezed a munkád, szenvedéllyel csinálod, stb. ha csak egy egy szavas/mondatos tényt közölsz az ismerkedés során, az csak egy tény/szó/mondat lesz a másiknak, amihez legfeljebb egy szótári jelentést tud társítani. ha egy érzést közvetítesz az életedből, akkor az egy hangulat lesz számára, amire tud érzéssel reagálni. ha a másik kellően rutinos, kíváncsi és érdeklődő beszélgetőpartner, akkor lehet, hogy feltesz keresztkérdéseket, hogy megtudja rólad azt, amit szeretne és amit talán te is szeretnél, ha megtudna. de sokkal gördülékenyebb egy beszélgetés, ha te eleve úgy fogalmazod meg a gondolataid, hogy neki könnyebb legyen hozzá pozitívan viszonyulnia és ez minél kevesebb erőfeszítésébe kerüljön.

nem azt mondom, hogy hazudj magadról, mert az sehova nem vezet. de keresd meg magadban a legpozitívabb, érdekesebb dolgokat, a legszárazabb tényeknek, mint a munkád is keresd meg a legszimpatikusabb, legszenvedélyesebb tálalási módját, hogy a másik vonzónak érezze az életed és a részese akarjon lenni, mert különben nem fog.

az ismerkedés olyan, mint egy ingatlanhirdetés. le lehet írni tárgyszerűen a műszaki és egyéb paramétereket, stb. lehet mellé akár műszaki rajzokat is csatolni, hogy így néz ki, de senki nem akar egy adathalomban és műszakirajzban élni. ha tényleg el akarod adni a lakást, akkor érzésekbe csomagolod a hirdetésed, elmeséled, sőt képeken is bemutatod, hogy ez milyen meleg családi fészek, milyen kényelmes itt élni, milyen a kilátás az ablakból, hogy milyen kedvesek a szomszédok és ha jók a képek akkor azok sem azt mutatják be első sorban, hogy milyen méretűek, színűek a terek és hogy helyezkednek el egymás mellett, hanem azt próbálják bemutatni, hogy milyen jó érzés lesz neked ott lakni, hogy úgy érezd, hogy már be is költöztél, mert igen, te ezt akarod, neked erre van szükséged...

azt mondod, tipikusan az a fajta vagy, aki első benyomásra felejtős. ez ellen csak úgy tehetsz, hogy emlékezetes benyomást teszel a másikra. legyél megnyerő, mondj valami olyat, amit más nem mond neki, vidítsd fel, ha szomorú, csalj mosolyt az arcára - akár önmagad kigúnyolva is, mint Cyrano és akkor emlékezni fog rád.

az elutasítástól, csalódástól és a gyakorlat hiányától se félj. minél többet gyakorlod az ismerkedést, annál jobban fog menni. azt mondod, hogy számolásban jó vagy, akkor számold ki, hogy mennyi az esélyed megismerni valakit, ha oda sem mész hozzá, számold ki, hogy mennyivel nagyobb az esélyed, hogyha oda mész és utána számolgasd tovább, hogyan javul az esélyed minden egyes próbálkozással, ha még közben tanulsz is a tapasztalatokból. például találj ki több féle megfogalmazású bemutatkozást. az egyikben így fogalmazod meg, hogy mit csinálsz, a másikban úgy fogalmazod meg. és figyeld az emberek reakcióit, hogy viszonyulnak hozzád, hogyha unalmasan írod le magad, milyen megfogalmazásban tűnsz nekik érdekesebbnek és hogy reagálnak, ha azt mondod, hogy drog díler vagy, csak legális drogokkal üzletelsz (persze nem árt, ha ez előtt a mondat előtt felkészülsz, hogy el is tudd magyarázni nekik, hogy a te munkádban mi az a drog, amit te eladsz másoknak és ettől ők jól érzik magukat ,-))...

2015. dec. 31. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!