Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem kezdeményeznek legalább az interneten?

Figyelt kérdés

Hogy élőben nem az tiszta sor, de mikor valakivel nagyon jól elbeszélgetünk, chatelünk akkor ők mégsem akarnak maguktól folytatást. Viszont ha megkérdezem hogy volna-e kedve máskor is beszélgetni akkor igent mond, majd egyszerűen nem keres. Én nagyon szeretek neten kapcsolatot tartani valakivel aki jó beszélgető társ, és nem mindenáron barátnőt keresek, hanem szimplán barátkozni is szeretek velük. Úgy vettem észre a lányok/nők nem veszik komolyan az ottani beszélgetéseket és csak unaloműzésre használják. Egyszerűen nem értem hogy miért nem törekednek a folytatásra ha minden stimmel, vagy ha megdumáljuk a későbbi chatelést akkor miért tűnnek el. Ez nem jelent semmit nekik? Vagy arra várnak hogy én nyomuljak? Jó volna, ha néha nem éreznem hogy pedáloznom kellene.

21/F

2015. dec. 30. 10:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#9 Én is ezt tapasztalom.

Élőben is így viselkedik a java?

2015. dec. 30. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: A hangsúly leginkább azon van az eddigi tapasztalataim alapján, hogy a nők az interneten ilyen Showder Klubban fellépő mókamestereket keresnek, akik kitöltik az életüket is elunó lányok szabad óráit. Persze az ügyeletes bohócunknak semmit sem viszonoznak néhány ":DDDDDD" hangulatjelen kívül. Magyarul ingyencirkuszt akarnak! Látható, a hülyének is megéri energiát fektetni a nők szórakoztatásába... :D
2015. dec. 30. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Hagyjátok a fenébe a netet, ismerkedjetek inkább élőben :D
2015. dec. 30. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:

A múlt héten két pasinak is írtam, hogy ismerkednék velük.

Az egyiknek megírtam, hogy elsősorban nem társat keresek, hanem barátot, akivel lehet beszélgetni, közös programot szervezni, stb. Lerázott, hogy ő márpedig társat keres.

A másikkal váltottunk pár levelet, de nem kérdezett semmit csak válaszolt a kérdéseimre és főleg a kettőnk közötti távolságon volt kiakadva. Azért nem adom fel!

Szerintem csak próbálkozz tovább. Ha nem kérdez rólad, akkor felejtős, mert nem kiváncsi rád.

2015. dec. 30. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:
ŐŐŐŐ, mondjuk mert nem akarnak (veled) ismerkedni? Ez így még nem jutott eszedbe? Nem kell mindent túl bonyolítani. Magától nem kezdeményez, és nem keres, akkor nem akar veled ismerkedni. Azért válaszol és azért mondja azt, hogy folytassátok máskor is, mert fél nemet mondani, nem akar megbántani és nem akar bűntudatot, esetleg egy ideig valóban szórakoztatja valamennyire a dolog. Vagy lehet, hogy még komolyan is gondolta, de aztán jön valami más dolga ami sokkal fontosabb, és annyira nem érdekled, hogy rád pazaolja az idejét. Ja és az, hogy szerinted minden stimmel, nem jelent semmit. Lehet neki más a véleménye. Ha meg ő mondta, hogy mindne astimmel de mégsem keres, akkor nem mondott igazat. Ennyi. Nem kell ebbe mindent belelátni, sem halálosan komolyan venni.
2015. dec. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!