Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit kellene tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kingstonsoth kérdése:

Szerintetek mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden beleszerettem egy lányba de több mint biztos hogy elszurtam szerintetek az gond ha ráirtam minden második harmadik nap? telefonon pedig egyszer beszéltünk ő hívott fel de én hülye nem hívtam el semerre mert mindent gagyogtam csak azt nem amit kellett volna... (amugy már egyszer találkoztam vele s egész jó volt , jol éreztük magunkat) de most az elmult napokban nem igzán akar beszélgetni ... gondoltam ha nem akarta hogy felhivjam igy megirtam hogy eljönne e valahova kaptam egy röhögös jelet s azzal letudva.... mostmár rá sem akarok irni minek zavarjak de folyamatosan ő jár a fejembe... sorra küldöm el vagyis rázom le a jobbnál jobbakat mert nem érzek semmit irántuk ennek meg nem kellek... s van egy másik lány is aki tetszik de már ugy meguntam hogy aki nekem tetszik az sosem jön össze... Azt se tudom keressem e vagy sem....összevagyok zavarodva semihez sincs kedvem...
2015. dec. 29. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem most ezzel a lánnyal szüneteltesd egy kicsit. Az soha nem jó, ha mindig csak az egyik fél "aktív" a beszélgetésekben. tapasztalat....

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

19/N

2015. dec. 30. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
20/F
2015. dec. 30. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam aztán kitudja :P csak nekem nem minden a külső s ez a Lány nagyon megfogott :P s nem esne nehezemre összejönni más lányokkal lehet még külsőre jobban is néznek ki de nem érdekel nekem ő kell... s szivás hogy neki ugy néz ki nem majd idővel hátha változik:P
2015. dec. 30. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Amugy nem annyira az erőségem a chatalés inkább élőbe szeretek ismerkedni :P irásaimmal semmi gond nincs csak hosszuak
2015. dec. 30. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
hol ismerted meg?tudtok sűrűbben találkozni? vagy csak, ha megbeszélitek?
2015. dec. 30. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát csak ha megbeszéljük kb 40 km re lakok tőle de pattanok autoba s ott vagyok nálam ez nem gond. De nem keres vagyis eleinte keresett szerintem az agyára mentem. Felszerettem volna hívni hogy beszélgessünk egyet de mindig dolga volt stb( kifogasok gyanus volt) s abba maradtunk majd ő felhív hívott is de nem tudom... hát hogy is mondjam személyesen megismerkedtünk igazábol sokat eleinte nem beszélgettünk csak miután ráirtam. Akartam még egy talit összehozni de kb elzarkozott, eddig volt ideje beszélgetni feszt facen lóg de minél rövidebben lerendezte a beszélgetest az elmult héten ... szrtem ennek lőttek . Hát egy ideig bíztos elment a kedvem az ilyesmitől... szó szerint rázok le mindenkit s nem tudom miert pedig felfogtam hogy eséy hát csekéj de ugyis ő jár a fejembe :(
2015. dec. 30. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyszóval meguntam hogy fussak más után ha süket fülekre talál... mostmár csak akkor ir vissza ha kedve szottyan... na de ez van :(
2015. dec. 30. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!