Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy a ducik, kövér nők mind visszautasítottak, viszont egy normális átlagos testalkató lány akar?
Figyelt kérdés
Mivel nem vagyok valami szépség meg pocakom van felesleg rajtam, ezért csak kövér duci nőknél próbálkoztam ,mert gondoltam nekik nem számít annyira a külső, erre visszautasítottak mind. Most taliztam egy tök csinos jó testű csajjal és úgy nézz ki ő elfogadott :O, alakulunk. Egy duci az nem csak ducisat, macisat akar?2015. dec. 29. 17:43
11/13 anonim válasza:
Ez a 34%-o sis nagyon okos ember. Kit érdekel itt az átlagkereset? Semmi köze a kérdéshez.
Nettó százezer meg sajnos jónak mondható manapság. De 34%-nak ezt magyarázhatom holnap ilyenkorig is...
12/13 anonim válasza:
Furcsa. Nálam egy részük pont azért nem akart komolyabbat, mert túl vékonynak találtak és szerintük furcsa lenne az ágyban a dolog. Akivel összejött, az pedig nem találta furcsának.
Sok sikert a mostani lányhoz! :)
13/13 anonim válasza:
Nettó 160 ezres válaszolónak üzenem, hogyha 20-an keresünk netto 40 ezret, egy valaki meg netto 5 milliót, akkor az átlagfizetésünk 276 ezer, ami tök jó, csakhogy a gyakorlatban 20-an éhezünk, egy valakinek meg habzsi-dőzsi van. Na igen, ilyen az, amikor az átlagszámítást megtanulják, de a szórásról már elfeledkeznek... Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!