Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol a ferfirol akinek 31evesen meg sosem
volt parkapcsolata?
Van ilyen ismerősöm. Nagyon nyomi srác, pedig ha icipicit megerőltetné magát, járhatna többet emberek közé, ismerkedhetne. Helyén van az esze, okos ő, de mégsem jön össze. Nem is próbálkozik igazán.
2015. dec. 29. 01:31
Amúgy lepontoztátok azt a válaszolót, hogy "anyu elkényeztette" pedig ez rohadtul igaz. ismerősöm most 30, még nem volt barátnője, sőt még szűz. és igen, ez nagyrészt azért van mert anyukája mindig mindent megcsinált helyette, még mindig ott lakik, pénzelte, főzött mosott takarított. nem tudja mit kell tenni, nem tud megállni a lábán, nem tudja milyen az, ha valamit magának kéne megszereznie.
2015. dec. 29. 01:37
Lehet, hogy katolikus papnak készül. Vagy Buddhista szerzetesnek.
2015. dec. 29. 09:44
24/33 A kérdező kommentje:
Aki találkozott már ilyennel, vagy akar nekem segíteni, az írjon nekem üzenetet. Köszi :)
Nagyon sok oka lehet miért nem volt,
nem talált hasonló társat magának,
lehet betegsége,
lehet zárkózott....stb
Ez nem egy verseny valaki megtalálja a társát az életben,valaki sajnos nem!
A lényeg ,hogy hasonlóak legyenek mert akkor paszolnak,és maradnak együtt hosszútávon,szeretet,megértés,türelem,őszinteség,hűség
nagyon fontos 1 kapcsolatban!
Sok sikert kívánok!
2015. dec. 29. 09:56
Valami nem stimmel vele. Lehet, hogy személyiségzavara van. Szorongó vagy mit tudom én. De valami biztos van, különben nem létezhet olyan, hogy valaki még 30 évesen sem volt soha semmilyen kapcsolatban a másik vagy a saját nemével... Ez beteges. Pszichológust kéne felkeresnie.
2015. dec. 29. 10:22
"Nincs megelegedve magaval,pedig nagyon helyes arcu es jo testalkatu pasi. Anyukaja nagyon normalis. Apukaja meghalt rákban,alkoholista volt."
Lényeges, hogy mikor halt meg az apuka. Mert ha akkor, amikor még a fiú kisebb volt, akkor valahol érthető, hogy nincs önbizalma, mert nem volt apaképe. De az is lehet, hogy saját magát hibáztatja a történtekért.
2015. dec. 29. 11:04
Az, hogy az ilyen ürgénél valami nagyon nem kerek...
2015. dec. 29. 12:34
Bírom a hozzászólásokat :D
Az fel sem merül, hogy esetleg mindig elutasították, mert egyszerűen nem jött be nekik és kész? Mert van ilyen, még akkor is, ha az illető normálisan néz ki, kedves, csak kicsit zárkózottabb.
Egyből valami nem kerek, meg fura megy gyanús stb.... gratulálok. Van, akinek nincs szerencséje.
2015. dec. 29. 15:53
Utolsó: igazad van, de pont emiatt ez egy ördögi kör. Nem volt még senkije mert mindig csak visszautasításban volt része, ezért még szűz 30 fölött is, de mindezek miatt a legtöbben azt hiszik defektes, ezért továbbra sem tud senkivel összejönni, marad szűz és az egész folyamat így megy tovább.
2015. dec. 29. 23:28
Kapcsolódó kérdések: