Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek feltétel egy pasinál, hogy boldog legyen és szeressen élni?
Figyelt kérdés
Szeretnék párkapcsolatot, de nem vagyok boldog nagyon nem érzem jól magamat lelkileg, ez kizáró ok?2015. dec. 27. 18:53
11/18 anonim válasza:
Arról nem tehet a lány hogy meg van sebezve..neked is biztos van hasonló problémád..ugy viszont ne beszélj mikor lelkileg te is össze vagy törve.
12/18 anonim válasza:
Attól még, hogy egy lány megsebzett, negatív még lehettek együtt jók, és normális is lehet az a lány.
13/18 A kérdező kommentje:
Ő nem akarta folytatni velem. Engem is zavart az életfelfogása.
2015. dec. 27. 19:27
14/18 anonim válasza:
Először tegyél magadban rendet, aztán keress párt magadnak. Egy nőnek férfi kell, egy társ, nem pedig depressziós ember, akivel pszichológusosdit játszhat.
15/18 anonim válasza:
Engem zavarna, hogy így érzel.
16/18 anonim válasza:
Eléggé. Nem akarok senkit felépíteni.
17/18 anonim válasza:
Nekem pl. a barátom depressziós, mondjuk nem nagyon súlyos nála a dolog, csak annyit veszek észre belöle, hogy vannak napok amikor ok nélkül nagyon rosszkedvű, de ennek ellenére jól megvagyunk és 100%osan boldog vagyok vele
Próbálok neki támaszt nyújtani, de azt veszem észre, hogy nekem többször van szügségem rá a stresszes munkám miatt
18/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy önzőség ekkora terhet rakni egy ember vállára. Senki nem akarja, hogy csak ő legyen felelős a másik boldogságáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!