Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rám írt egy csodaszép lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám írt egy csodaszép lány, fitnessezik, egyetemre jár. Látta a nyilvános bejegyzéseim, és azok alapján értelmesnek gondol, azt írja szívesen megismerne. Legyek naiv és higgyek neki?

Figyelt kérdés
A Facebook profilja tele van pózolós képekkel, majdnem szinte naponta rak ki új képet magáról, legkevesebb 150-200 lájk érkezik a képeire, jobbnál jobb férfiakkal veteti körbe magát, az egyetem mellett az egyik fitness centerben dolgozik. A képei alapján nyáron volt Ibizán, Krétán, külföldre is gyakran jár, most a télen kirakott magáról Csehországból, Hollandiából képeket. Én kötve hiszem, hogy nincs olyan, aki neki tetszene, erre meg betalál engem egy vadidegen senkiházit. Nem is tudom hogyan talált rám, nincs is közös ismerősünk. Én meg egyáltalán nem tartom magam jóképűnek, sőt inkább átlagon aluli vagyok átlagos munkával átlagos élettel. Szóval ez az egész szerintem egy átok nagy átverés, vagy fogadásból csinálja a haverjaival, hogy megszívasson egy kis retek srácot, aki csorgathatja végre egy jó nőre a nyálát, aztán essen csak pofára. Nincs nekem erőm a sokadik szívatás átéléséhez...
2015. dec. 27. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Sztem van nala eselyed, es hidd van sok hozza hasonlo lany akinek szamit a belso h tetszenek neki a bejegyzeseid es ertelmesnek tart, lehet h megis kamu de sztem adj neki egy eselyt
2015. dec. 27. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Beszélgess vele, attól nem leszel átverve.

Megfordítva a dolgot : egy ilyen szupernő azzal tolja el az idejét, hogy számára antipatikus alakokat szédit? Szerintem nem.

2015. dec. 27. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező,mi a helyzet a lánnyal?
2016. jan. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!