Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz ez a szöveg? Ti sem írnátok vissza?
A facebook feldobott nekem egy lányt, mert sok közös ismerősünk van. Azonnal megtetszett olyan kis aranyos és visszafogott, nem az a csücsörítős plázacica. Nézegettem pár napig, miket oszt meg, mik történnek az idővonalán és csak még szimpatikusabb lett, azt szűrtem le sok közös dolog van bennünk, így hát (bár nem szokásom) úgy döntöttem írok neki. Nem akartam sablonos dolgokat írni, így hát ezt írtam neki karácsonykor:
"Szia! :)
Nagyon elfoglalt vagy így Karácsonykor? :D Én igen.. de azért két ajándékbontás közt megláttalak és elég szimpinek tűnsz ahhoz, hogy írjak. :D (Mondhatni muszáj voltam, de ez furi lenne :D) Remélem neked sincs már annyira tele bejglivel a kezed, hogy ne tudj írni :)
Jaa.. és egy fontos dolog: Az a cicaa a tiéééd? :O
és Boldog Karácsonyt! :)) "
Hiába vártam, nem érkezett válasz. Szóval lányok szerintetek is gáz ez, és jobb lett volna egy "Aranyos vagy, beszélgetünk?" dolog, vagy egyszerűen ő ilyen lehet, hogy nem ír vissza idegeneknek?
Válaszokat előre is köszi!
Nekem se kérdezett rá a rendszer hogy hová tegye az ismeretlenektől érkezett leveleket, berakta valami egyéb mappába, ki sem jelezte hogy van új üzenetem, valamelyik héten nézegettem a mappákat és akkor láttam hogy ebben a bizonyosban egy tucat levél van, hónapokkal korábbiak.
Szóval jobban jársz ha be is jelölöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!