Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szerintetek gáz ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek gáz ez a szöveg? Ti sem írnátok vissza?

Figyelt kérdés

A facebook feldobott nekem egy lányt, mert sok közös ismerősünk van. Azonnal megtetszett olyan kis aranyos és visszafogott, nem az a csücsörítős plázacica. Nézegettem pár napig, miket oszt meg, mik történnek az idővonalán és csak még szimpatikusabb lett, azt szűrtem le sok közös dolog van bennünk, így hát (bár nem szokásom) úgy döntöttem írok neki. Nem akartam sablonos dolgokat írni, így hát ezt írtam neki karácsonykor:

"Szia! :)

Nagyon elfoglalt vagy így Karácsonykor? :D Én igen.. de azért két ajándékbontás közt megláttalak és elég szimpinek tűnsz ahhoz, hogy írjak. :D (Mondhatni muszáj voltam, de ez furi lenne :D) Remélem neked sincs már annyira tele bejglivel a kezed, hogy ne tudj írni :)

Jaa.. és egy fontos dolog: Az a cicaa a tiéééd? :O

és Boldog Karácsonyt! :)) "

Hiába vártam, nem érkezett válasz. Szóval lányok szerintetek is gáz ez, és jobb lett volna egy "Aranyos vagy, beszélgetünk?" dolog, vagy egyszerűen ő ilyen lehet, hogy nem ír vissza idegeneknek?

Válaszokat előre is köszi!

2015. dec. 27. 16:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen eléggé.
2015. dec. 28. 00:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz,de gyerekes,mondjuk ha bejössz arcra valószínüleg én vissza írtam volna.Nem tudom van-e egyéb mappa,de én a múltkor 3 levelet találtam valami ilyesmi mappába amit nekem nem jelzett a face,úgyhogy lehet nem kapta meg.
2015. dec. 28. 12:33
 13/22 Költőnő? ***** válasza:
sztem nagyon gyereke. Nem bántásképp.
2015. dec. 28. 17:46
 14/22 Költőnő? ***** válasza:
*gyerekes
2015. dec. 28. 17:47
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. dec. 28. 21:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces. :D
2015. dec. 30. 05:59
 17/22 anonim ***** válasza:
És egy picit lenéző egy mondat: Elég szimpinek tűnsz, hogy írjak helyett ìrhattad volna, hogy aranyos vagy levelezhetnénk, de a többi vicces. De ez az egy szöveg kontextus másabb hatást vált ki az olvasóban....
2015. dec. 30. 06:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Természetesen a levelezhetnénk nem kijelentés akart lenni, hanem udvarias kérdés csak lefelejtettem a ? jelet. De kijelentéssel is ugyanazt a hatást érted volna el, mint az eredeti leveledben. Ha udvariasabban írtad volna, hogy tetszel neki, szerintem válaszol. Ja és ha látja a bejövő levelek között a leveled és nem az egyébbe van. Vedd fel ismerősnek és indíts másodjára ezzel az egy mondattal: Aranyos vagy....amit írtál, ha már írtál neki, akkor ez sem lehet gond.
2015. dec. 30. 06:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát az "elég szimpinek tűnsz, hogy írjak" dologgal azt szerettem volna sugallni, hogy nem irkálok minden idegen lánynak csak azért mert aranyos. Ezáltal ő ilyen "különleges". :)
2015. dec. 30. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem a szöveggel volt baj, hanem külsőre nem tetszettél neki. Ha tetszettél volna, egy "sziamizu"-ra is visszaírt volna.
2016. jan. 15. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!