Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn egy lány kiírja, hogy átlagos vagy sportos pasit keres, akkor felesleges írnom neki, úgy hogy macis, duci vagyok?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Én sem vonzódom a macis, duci alkatú férfiakhoz, lehet akármilyen jó a személyiségük, nem tudom elképzelni velük magam egy ágyban. Én inkább vékony alkat vagyok. Anyukám volt nagyon kövér és megküzdöttünk vele, bele is halhatott volna, ha nem fogy le. No, nekem innen is ered az, hogy a duci, macis alkat nem vonz, mert tudom, milyen, ha valaki ezzel elhagyja magát.
2015. dec. 26. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Felejtsd el. Ha nem vagy elég férfias, akkor annyi. Inkább viselik el a rossz belsőt, mint a rossz külsőt, így erre tök fölösleges rágyúrni. Annyira nem számít azért, hogy milyen ember vagy.
2015. dec. 26. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:

nem, dehogy! nyugodtan írj rá... biztos csak viccből írta ki, hogy mi az este, és a valóságban egy bátor macis pasira vágyik, akinek van mersze ennek ellenére ráírni.

(amúgy, Te mit szoktál csinálni, ha olyan nő ír rád, aki marhára nem felel meg az általad megadott paramétereknek?)

2015. dec. 26. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Tenyleg figyelembe vehetned, amit a masik adott meg.

En a cigizessel vagyok igy. Nyilvanvaloan meg van jelolve a profilomon, hogy a cigi kizarva, erre ram irnak olyanok is, akik dohanyoznak.

Az ilyeneknek nem is irok vissza, mert nem poenbol irtam ki. A velemenyem meg nem fog megvaltozni, mert pl. valaki jol nez ki.

2015. dec. 26. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
A pasik többsége érzelmileg éretlen páva. A csajok igényei az egekben vannak, de 35+ évesen 2 gyerekkel a nyakában már jó lesz a macis pasi is mert az tudja mi a hűség, a kisasszony meg már kiélte magát addigra. Persze, van olyan pasi aki külsőre görög isten és belsőre is szuper, de ezerből egy ha ilyen és általában foglaltak. Pontozzatok le, de nem egy ilyen esetet ismerek. "A legtöbb gyerek arról álmodozik hogy majd felnőtt korában nagy háza és szuper sportkocsija lesz. És mikor felnő vesz egy teljesen átlagos kocsit, mert megbízható és megtanulta értékelni az egyszerű dolgokat." Hölgyeim és Uraim, előbb vagy mindig fel kell ébredni.
2015. dec. 26. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Igen, sőt, átlagos pasiként is felesleges írnod neki. Az átlagos a nőknél annyit jelent, hogy jóképű, magas, izmos.
2015. dec. 26. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os jól írja pedig, hiába pontozzátok le.

Társkeresőn a nők, a magas, jóképű, sportos férfiakkal ismerkednek, illetve csak ismerkednének, mert az olyan férfiakat az életben körbeugrálják a nők, szóval nincs szükségük társkeresőre, esetleg egyéjszakás kalandokra.

2015. dec. 26. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!