Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna ismerkedni egy 20 éves lány?
Nem vagyok kifejezetten nagy partiarc, sőt. Szóval ezeket a buliba dolgokat már ki is lőhetjük.
Olyan internetes oldal van-e, ahol normális férfiak is vannak fent? Mert olyat már találtam, ahol taplók írnak, mert hatnékuk van. :)
Kinek milyen tapasztalata van az internetes társkeresésben, ismerkedésben?
Rohadtul nem akarsz ismerkedni, erre látatlanba merek fogadni. Amit valójában akarsz az a sajnálat, mert annyira nyomorult vagy, hogy csak a neked szánt sajnálattól vagy képes embernek érezni magad, mert ezáltal az emberek azt fejezik ki, hogy te méltó vagy a sajnálatra, ergo mások szívében van számodra hely, de te nem ezt a helyet akarod, hanem csak a gesztust, amivel ezt a tudtodra juttatják.
Boldog karácsonyt, hanukát vagy a bánat tudja micsodát....
Az utolsó válaszolókkal értek egyet. Totál értelmetlen volt hogy kiírd ide a kérdést. Teljes tagadásból áll amit írsz. Internetes kimondottan társkereső oldalon meg a lúzerek ismerkednek csak. Normális embernek meg sem fordul a fejében ott regisztrálni!
Munkában, utcán a jó csajokat leszólítják. Dolgozol egyáltalán? Az életről van egyáltalán fogalmad?
Na végig olvastam a válaszokat.
Nekem személy szerint volt sikerem társkereső oldalon is többször,amiből lett pár randi és később 1-2 komoly kapcsolat is,de ettől függetlenül az a véleményem erről,hogy élőben sokkal jobb ismerkedni.A másik dolog meg az,hogy társkeresőn sok ember csak unalomból és ego növelésből van fent,vagy csak azért,mert sokan úgy vannak a pár találással,mint a lottóval.Próbálkoznak,vagy még azt sem teszik meg aztán vagy sikerül,vagy nem.
Én fent vagyok egy társkereső oldalon,de nem jellemző,hogy ott vadásznék,mert akikkel később ilyen oldalon jött össze komoly kapcsolatom általában azok a lányok írtak rám,nem pedig fordítva...
Ritkán is használom azt az oldalt.
Persze ettől függetlenül ki lehet azért próbálni az ilyen ismerkedést is.Ott is van rá némi esély komoly kapcsolat kialakítására.(Nekem sikerült párszor.)
Egyébként 20 évesen nem értem mit görcsölsz ezen,te bőven ráérsz még megtalálni az igazit.Bár szerintem te csak valakit akarsz magad mellé,hogy ne legyél egyedül és ennyi...nem hiszem,hogy komolyan érdekel ez téged.
28/F
Köszönöm azoknak a keveseknek, akik értelmesen válaszolták meg a kérdésemet.
Igen, dolgozom. Igen, van fogalmam az életről. Talán több is, mint a korombeli lányoknak. Nem elemzést kértem az életemről, a felfogásomról, hanem ötleteket, oldalakat.
Nem stresszelek én sehova, nem görcsölök rá a pártalálásra. Ha mindegy lenne, hogy kivel vagyok valószínűleg már lennék valakivel. Volt randim, nem is egy. Szólítottak meg a munkahelyen is, amikor oda kerültem. Buliban is mikor nagy ritkán eljárok. De ezeknek az ismerkedéseknek annyi céljuk volt, hogy megfektessenek. Tízből kilenc ki is jelentette ez első randin, hogy nem igazán terveznek kapcsolatot, csak szeretnének valakit találni, akivel néhanapján összefekszenek. Én meg nem szeretnék szexkapcsolatot. a maradék egy pedig arra kért, hogy ne dolgozzam és ne tanuljak tovább, mivel felesleges egy nőnek mindezeket véghez vinnie, hiszen nekünk egy dolgunk van, az pedig a gyereknevelés. Szóval ez sem vezetett sok jóra.
Hihetetlen amúgy az emberek gondolkozása. Miért csak 1-2 választ kaptam, a többi meg kiosztás? Ennyire magatokból indultok ki, hogy ez csak önsajnálat lenne? Ha az lenne akkor valami olyat írtam volna, hogy miért szemét minden férfi, de nem. Elfogadom ha valaki szexre keres partnert, de az nem én leszek.
Mellékesen az üzenetekre visszatérve kaptam 4-5 értelmes levelet. Többi (nem számoltam már meg) szexajánlat volt, illetve képfeltöltés.hu-ra feltött farkak. Szóval nincs több mondanivalóm :)
Sziasztok!
Szerintem nem azért írta ki a Kérdező a kérdést, hogy látatlanban feltételezzünk róla bármit is :) !
A kérdése sajna mondható jogosnak akár úgy is, ha a lányt kicseréljük fiúra. Úgyanis akár nőnek, akár férfinak egyaránt baromi nehéz "normális" társat találni.
Esetleg a lakhelyed környékén, munkába menet közben, utazáskor, ha van valamilyen hobbid, sport, bármi amit űzöl,gyakorolsz, talán az ott lévő emberkék közül válassz, beszélgess. Én a netes ismerkedést kicsit erőltetettnek találom, bár lehet, hogy éppen ott sikerül megtalálnod a megfelelő partnert, de alapból az élő, és spontán ismerkedés híve vagyok. :)
35/F
Tinder, itt is sok a tapló, de szűrni kell ;) (nem, a magyar emberek 95%-a nem a szexet keresi itt)
Sok sikert :)
azt írod, hogy normális férfit keresel. de mit jelent az, hogy normális? mindenki normálisnak tartja magát, de mindenkinek más jut erről eszébe. próbáld meghatározni, hogy mi az a normális. gondold végig, hogy téged milyen dolgok érdekelnek, milyen párt keresel, azzal milyen tulajdonságok és érdeklődés járhat együtt, aztán próbáld kitalálni, hogy vajon ilyen érdeklődéssel ő milyen helyeken fordulhat elő és máris közelebb jársz, hogy hol érdemes ismerkedned.
az általánosabb tippek közül, ha a bulikat kizárod, akkor is maradnak az olyanok, mint könyvtár, színház, mozi, kultúrház, konditerem, tánciskola, baráti társaságok, házibulik, esküvők, lakodalmak, stb.
sajnos arra nincs univerzális recept, hogy normális partnert hol és hogyan lehet találni. már csak azért sem, mert mindenkiből neked kell kihozni, vagy benne megtalálni a normális embert. mindenki másmilyen és mindenki máshogy viselkedik mindenkivel különféle körülmények között. az egyetlen tuti recept, hogy minél több embert próbálj megismerni minél jobban és a sok ember között nagyobb eséllyel fogsz olyat találni, akiben megtalálod, amit keresel. adj esélyt magadnak és a másiknak is!
az onilne ismerkedést sok tényező nehezíti. szerintem ne félj tőle, hogy megpróbáld, tedd meg, amit lehet azért, hogy sikeres legyen a keresés, aztán majd kiderül, hogy ez mire elég. vannak társkeresők (gondolom egyre több), ahol lehet térkép alapján is keresni, meg szűkíteni a keresést, így több esélyed van a környezetedben találni valakit.
sajnos az elkerülhetetlen, hogy egy csomó szemét is befusson ilyenkor, mert van egy csomó primitív ember. ezeket minél hamarabb ki kell szórni, mert nincs rá szükséged. a maradéknak viszont talán érdemes adni egy esélyt az ő érdekükben és a sajátodban is.
én úgy gondolom, hogy a társkereső oldalakon a legnagyobb hiba, hogy az emberek többsége nem tud egy normális bemutatkozást írni magáról (még ott sem, ahol erre a rendszer lehetőséget, sőt segítséget is ad). sablonos, üres dolgokat írnak, ami semmit nem mond el róluk és 20-ból 19 emberre igaz, ezért nem is késztet gondolkodásra, kommunikációra. ilyen például az is, hogy normális, kedves, őszinte, hűséges férfit keres. most komolyan, ebben mi az információ? ki az, aki egy nem normális, hazug, hűtlen taplót keres? és ki az, aki azt gondolná magáról, hogy ő ilyen? senki. akkor ezt mi értelme egy rövid leírásnál hosszabban taglalni egy bemutatkozásban? (nem azt mondom, hogy te, de van aki megteszi és másról sem ír) nyilván ezek fontosak, legyenek benne a bemutatkozásban, de legyen ezen kívül más is, ami konkrétabb és amiből kiderül rólad valami.
írj támpontokat arról, hogy milyen vagy, mi érdekel téged, miben vagy más, mint a többi ember, írd le a legfontosabb tulajdonságaidat, személyiségjegyeidet, hozzád köthető kulcsszavakat, amire például rá lehet keresnie annak, aki téged keres egy ilyen oldalon, hogy a tömegben megtaláljanak téged. és ha már eljutottál addig, hogy vannak ilyen kulcsszavaid, akkor te is rá tudsz keresni, hogy kiket találsz hasonló kulcsszavakkal. ha nem tudod megfogalmazni a bemutatkozásod, az sem feltétlenül baj, ha csak egy listát írsz, hogy mik érdekelnek, hobbik, könyvek, zenék, filmek, értékrend, tervek, vágyak, álmok, célok. ha úgy érzed, hogy neked fontos, akár írhatsz negatív listát is, hogy miket utálsz, amiket nem tudsz elviselni, a világból ki lehet vele üldözni, de szerintem annyira nem érdemes a negatív dolgokba belemenni, csak ha ezek tényleg nagyon fontosak és meghatározóak számodra.
érdemes megnézned, hogy mások milyen bemutatkozásokat írnak magukról és gondolkozz el rajta, hogy ez szerinted mit árul el róluk, mennyi mindent tudsz meg belőle és miket hiányolsz. ez mind támpont lehet hozzá, hogy a saját bemutatkozásodat hogyan érdemes átalakítani.
persze a sok tapló nem a bemutatkozásod alapján fog majd elárasztani a hülyeségekkel, de szerintem minél értelmesebb, hatásosabb a bemutaktozsáod, annál több az esélyed, hogy normálisak is megtalálnak, illetve hogy aki megtalál, annak van valamilyen kapaszkodója, hogy mivel is szólítson meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!