Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél elvárhatja-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél elvárhatja-e a nő jogosan úgy a mai világban az egzisztenciát férfitől, hogy neki semmije nincs?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy a nő elvárja, hogy egy férfinak legyen olyan fizetése, hogy legyen egy saját lakása és autója és azokat fent is tudja tartani. Viszont a nőnek semmije nincs, átlagos alacsony fizetés és szüleinél lakik.
2015. dec. 24. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ez olyan furi. Én nő vagyok és volt, hogy csak én kerestem, nem is túl rosszul, nekem volt albérletem, a páromnak nem volt semmije. Az anyjánál lakott, később hozzám költözött. Én soha nem rinyáltam ilyesmin. Ez valami férfidili, hogy ha a férfinak van egzisztenciája, akkor legyen a nőnek is, de ha csak a nőnek van, a férfinak nincs, az nem baj, mert majdcsak a férfi is szerez valami értelmes munkát magának, ha megvan a motiváció. Komolyan kérdezem, mert ezt már sokszor hallottam férfiaktól.
2015. dec. 24. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
5%
A nők elvárják! Még saját maguknak sem ismerik be, nemhogy egy itt feltett kérdésben. Tök mindegy, nekik mijük van a kopasz seggükön kívül, alap elvárások a külön lakás (lehetőleg inkább modern építésű családi ház), 5 évnél fiatalabb autó, számtalan diploma, nyelvismeret, jól tejelő állás (lehetőleg minimum középvezető, vagy saját vállalkozás), népszerűség (lehetőleg nők között, hogy legyen kik miatt cirkuszolni, prkapcsolat "felpezsdítése" céljából), tökéletes belső, tökéletes külső, tökéletes háttér (munkahelyet, családot értve), ja és érzelmileg is legyél mindig tettre kész, meg áh... nem is sorolom fel a többit, mert már hányingerem van.
2015. dec. 24. 19:26
 13/17 omba ***** válasza:

Én egyszer ismerkedtem ismerkedős honlapon, volt akinél láttam ilyen jellegű érdeklődést, de nem ez volt a legellenszenvesebb benne.

Szóval mindegy, mit "vár el".

Amúgy mindig csóróbbnak mutatom magam (mostanában már kihívás :D) - nehogy már ettől függjön bármi

2015. dec. 24. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
10%
Senki sem várhat el semmi ilyesmit a másik embertől, ami nem a jellemére vonatkozó tulajdonság, dolog.
2015. dec. 24. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

"Ez valami férfidili, hogy ha a férfinak van egzisztenciája, akkor legyen a nőnek is, de ha csak a nőnek van, a férfinak nincs, az nem baj, mert majdcsak a férfi is szerez valami értelmes munkát magának, ha megvan a motiváció. Komolyan kérdezem, mert ezt már sokszor hallottam férfiaktól."

#11-es: nem keresek rosszul, így az eddigi párjaim nagyobbik része sokkal kevesebbet vitt haza, mint én. Sosem volt ezzel semmi gondom.

Amit viszont nem értek (vagyis értek, csak nem viselem jól), amikor már az ismerkedés fázisban a hölgy az alábbi kijelentésekkel él:

- egy férfinek legyen saját lakása/ne a szüleivel éljen (közben ő még egy albérletet sem tud kifizetni)

- legyen kocsi, de neki a bérlete kifizetése is gond

- legyen nyaralás, szórakozás, vacsora, de ő a tesco gazdaságost is megnézi kétszer, hogy nincs e akciós

A probléma tehát nem az, ha a lány kevesebbet keres, sőt! de ezek a párjaim egyike sem támasztott olyan elvárásokat, aminek ő nem felelt meg, persze, ha volt kocsi, akkor örültek neki, de pl mikor autó nélkül maradtam, akkor sem hisztiztek. Sok nő viszont előre leszögezi, hogy neki ezek kellenek egy kapcsolathoz, de közben azt látod, hogy feneke kilóg a gatyából, és nem azért, mert pályakezdő, vagy tanul, hanem a várható karrier íve szerint ezek sosem lesznek meg neki magától.

2015. dec. 24. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
7%
Nem várhatja el, össze kell költöznie az első hajlèktalannal, akit meglát :D beszar&k :D
2015. dec. 24. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Lol, nem mindegy?

Jogos, nem jogos??

Gondolom te nem akarnál egy ilyen nővel kapcsolatban lenni, akkor meg nem mindegy???

2015. dec. 25. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!