Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínes dolog csak a lentebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes dolog csak a lentebb leírt dolgokért összejönni egy sráccal?

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy srácot. Ez nem olyan rég történt, annyira nem ismerem még de kedvesnek tűnik. Közel lakunk egymáshoz, gyalog kb 5 percre. Egyedül van a saját lakásába, van kocsi, viszonylag jól fizető állása stb.. Hagyjuk a félrebeszélést, de melyik lánynak nem jönnének be ezek a dolgok, de persze tudom most mindenki azt hiheti, hogy milyen felszínes vagyok. Viszont kissé vékony, én meg husisabb vagyok (160cm,58kg), és mindig az jár az eszembe milyen bénán néznénk ki egymás mellett, vagy hogy ráfekszek és összetöröm. Láttam képén az ex barátnőjét, és ő is teljesen vékony volt. Frusztrál nagyon a dolog, hogy akkor vagyok mellette mint egy bálna, plussz azis aggaszt, hogy lehet , hogy csak érdekből lennék vele. Most ássam el magam, vagy mit csináljak?

18/L

2015. dec. 22. 20:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Járok konditerembe, de lehet jobban járnék, ha bankot rabolni mennék.
2015. dec. 22. 22:14
 22/27 anonim ***** válasza:
24%
Kezdjél ki vele, és ne ásd el magad a többi nő is ilyen, csak ők még maguknak is hazudnak. Te legalább őszinte, és ettől különleges vagy.
2015. dec. 22. 23:34
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
kilóra mérik a férfit? XD itt 80 kg-az alsó határ. akkor ha egy nő 80kg-ot meghaladja, már ő is férfi? ha felsznességet nézzük, akkor ehhez képest a kérdező eltörpül. én ezek szerint nő vagyok a 70 kilómmal. ennyi erővel ősszemérhetnénk a dákónkat is. akinek nagyobb, az a férfibb. szedjétek már össze magatokat.
2015. dec. 23. 07:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Ebből nekem az a felszínes, hogy te is bevallod magadnak, hogy lehet, hogy nem tetszene, ha nem lenne lóvéja. Ez gusztustalan, mert nem szeretem, ha vki más érzelmeivel játszik. A többi, az, hogy alapvetően bejön az anyagi biztonság, vagy hogy aggódsz a súlyod miatt, az okés dolog, és amúgy nem néznél ki hülyén mellette, és lehet, hogy neki bejön, hogy húsosabb vagy.
2015. dec. 23. 12:16
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

#23-as ezt mondom LÁNYOK,NŐK mondták húsvér igazi nők.

És kérdeztem a farkat is,azt mondták a mérete annyira nem számít,normális legyen és tudja használni.

De a súly kérdésben eddig mind azt mondta csak 80 körüli pasira indulnak be,egy vékony gyerektől nem nedvesedik be a pinájuk,ezt mondom nők mondták.

Eddig mindnek bejött,hogy ki vagyok pattintva,állandóan fogdostak plusz amíg más randizott velük én már randi nélkül is ágyba viszem őket,volt egy csaj 3 randin se csókolta meg a srác én meg első randin már megspricceltettem párszor,minden pózban csináltam vele,érted míg a másikkal csak ismerkedett.

Ez se véletlen,szerintem,nem felvágni akarok,csak a tényeket írom le,amit tapasztalok.

2015. dec. 23. 12:20
 26/27 anonim ***** válasza:

Szemembe például egy nő max 58kg - 60 és hetente legalább 3-szor jár edzeni,nőiesen ribisen öltözködik,beindít.

80kg felett a nő egy igénytelen semmi,fújjjj.

2015. dec. 23. 12:22
 27/27 anonim ***** válasza:
25. én értem mit mondasz, csak egy a bökkenő. a csajok nem mérőszalaggal meg mérleggel mászkálnak. most 73 kiló vagyok, 185cm-magas. nem vagyok kipattintva, de nyáron kérdezgetik hogy mit sportolok, és nem a sakkra gondolnak. az azert fontos lehet hogy zsír alig van rajtam. férfiasan nézek ki, ha hiszed ha nem.
2015. dec. 24. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!