Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes dolog csak a lentebb leírt dolgokért összejönni egy sráccal?
Szóval megismertem egy srácot. Ez nem olyan rég történt, annyira nem ismerem még de kedvesnek tűnik. Közel lakunk egymáshoz, gyalog kb 5 percre. Egyedül van a saját lakásába, van kocsi, viszonylag jól fizető állása stb.. Hagyjuk a félrebeszélést, de melyik lánynak nem jönnének be ezek a dolgok, de persze tudom most mindenki azt hiheti, hogy milyen felszínes vagyok. Viszont kissé vékony, én meg husisabb vagyok (160cm,58kg), és mindig az jár az eszembe milyen bénán néznénk ki egymás mellett, vagy hogy ráfekszek és összetöröm. Láttam képén az ex barátnőjét, és ő is teljesen vékony volt. Frusztrál nagyon a dolog, hogy akkor vagyok mellette mint egy bálna, plussz azis aggaszt, hogy lehet , hogy csak érdekből lennék vele. Most ássam el magam, vagy mit csináljak?
18/L
Hát én pont 185cm/70 kg vagyok, és egyáltalán nem látszom vékonynak. Nem nagyon tudok hízni, ezt 70-et is úgy értem el, h sokat eszem és edzem, de azért nem folyamatosan. Ahhoz még legalább 5 évet kéne edzenem és zabálnom megállás nélkül,h elérjem a 80-at. Egyszerűen ilyen alkatom van, és én elégedett vagyok magammal, és egy csomó lánynak bejövök. Meg am. ez a testalkat teljesen ideális, a nagypapám és a déd nagypapám is ugyanilyen 185/70 körüli testalkatúak voltak egész életükben és az egyikük 95 a másikuk 94 évet élt, mert sosem volt semmilyen elhízással kapcsolatos (pl. szív-érrendszeri) betegségük, lehet h csak 70kg-sak voltak, de erősek és szívósak voltak.
Ezt a "egy férfi 80 alatt nem férfi" szöveget sztem az ilyen sörhasú hájpacnik, meg az ilyen koxos műgyúrósók találták ki, de mindegy is, ha őket ez megnyugtatja, csak gondolják ezt, aztán amikor 40-50 évesen infarktust kapnak, akkor legyenek férfiak a talpukon!
ha az anyagiak nélkül is favorit lenne, nem lenne az, de minthogy elsők között írtad, így igen; eléggé.
De a pasik jelentős százaléka úgyis ezt akarja "hallani"
11-es ezt nem én talàltam hanem több làny mondta,hogy végre egy igazi ferfibaki 80+ kg izom nem zsir hanem izom.
Ha tetszik ha nem ez van.Szivossag nem.azon mùllik,hogy vékony vagy-e hanem mennyire vagy eddzet és tökös.
Én konkrétan letolok neked 10+ ora melot,mindemellett tanulok és edzek is jah es alszok vagy 4-5 orat és friss vagyok.
Igen,, mûgyúrôs vagyok",lehet de a.lànyoknak bejövös és ennyi,nekem van vàlasztàsi lehetôségem nem a maradékból vàlogatunk,ez nagyon nem mindegy.
Szívóssàg sok mindenen múllik.
És nem biztos meghalok 40-50 évesen ez nem szentiras,viszont nekem tartalmas lesz a 40 év.
Feltettél egy kérdést. Igen,felszines. Amilyen te vagy. Mert felszines dolgot csak felszines ember tud tenni. De legalàbb nem körìtesz.
Most vagy 18,még a "jellemed hjajj de sokat fog fejlődni" ha érted.
De ha te nem èrted,màsok értik.
De miből gondolod,h összejönne veled? Valszeg nàlad 1000-szer jobb nőket kaphat.
18-as akkor miert nem mesz el.edzeni?
Ha azt akarod megvaltozzanak a dolgok az életedben vàltoztasd meg a dolgokat.
Igen kokemeny de ez az àra ha csajt akarsz meg meg kell mas is,inner game.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!