Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka hogy ilyen párok egymásra találnak, ahol nem gazdag a fiú?
A csaj sem szép annál a linknél.
Amúgy láttam én már bűnronda csávóval jó nőt.
Nagyon ritka. Baráti társaságban szóba került, de nem láttunk még sok olyan párt, ahol a pasi csúnya lett volna, a csaj pedig szép. Hármat találtunk, mind a háromnál milliomosok voltak a srácok.
A valóság nem tündérmese. Egy nő, aki órákat szórakozik a tükör előtt, nem jön össze egy olyan sráccal, aki nem nyújt hasonló szintet, legalább arcra. A pénz pedig kompenzálja a dolgot. Az izom is plusz pont.
Pont 2-3 hete került szóba egy csaj ismerősömmel ez a dolog. Egyből előadta az álszentet, hogy őt bizony nem érdekli a külső. Végigvettük azokat, akik tetszettek neki és mind helyes vagy izmos volt. A kedvencem az volt tőle, amikor egy srácra mondta, hogy évekig szerelmes volt belé, pedig csúnya. Aham. Megnéztük a képét, még pasi szemmel is helyes volt és élsportoló. Szegény csajhoz nem volt több kérdésem a témával kapcsolatban.
Éééés most majd ideszabadul jó pár nő, akik szépen lepontoznak minden ilyen jellegű kommentet (az előzőeknél látom, már megtették), mert a lelkiismeretükkel nincsenek kibékülve. Akik ezt teszik, vegyék már a fáradtságot, hogy belinkelnek pár képet, ahol csúnya pasi és szép csaj van. Plusz pont, ha az ismerősi körükből tudnak ilyet mutatni! Csak, hogy ne köpjék szembe magukat. (Tudom, nehéz az önkritika.)
És jártam már 110 kilós csajjal. Nagyon szerettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!