Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti könnyen tudtok ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti könnyen tudtok ismerkedni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Teljesen nőfüggő!

Egy szótlan, csodára váró (és azt elváró), szófukar nő társaságával nem tudok mit kezdeni. Hiába tartom végig szóval, hiába pofázok végig sallangmentesen aránylag értelmes dolgokról vagy éppen próbálok poénkodni, hátha vevő esetleg a hülyeségre, ha még akkor is mereven egyszavas válaszokat tol a képembe, akkor nagyon sajnálom, a soha viszont nem látásra.

Viszont ha úgy tapasztalom, hogy nem a megváltót, az őt szarból kihúzni szándékozót látja bennem, valamint beszédes, érdeklődő, nem egyszavas mondatokkal szúrja ki a szemem, az ilyen nők társaságában pillanatok alatt feloldódok és innentől be nem fog állni a szám.

2015. dec. 21. 21:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Most ezt komolyan kérdezted? :D
2015. dec. 21. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon nehezen. Nem adnak a nők még esélyt se.
2015. dec. 21. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Extrém nehezen,mivel a nők esélyt sem adnak soha...

24/F

2015. dec. 21. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez két emberen múlik. Én nagydumás vagyok, de ha a partnerem játssza a nématételt, azzal egy idő után nem tudok mit kezdeni...
2015. dec. 21. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Nemhogy könnyen nem, sehogysem. Gátlásos vagyok, nem merek kezdeményezni, soha nem is kezdeményeztem.
2015. dec. 21. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Én abszolút könnyen, de azt veszem észre, hogy a hímek félősek! (Vagy én vagyok ronda és gusztustalan nekik ;))

Amúgy pasik, le a gátlásokkal, hát hogy a fenébe lesz így nőtök??

2015. dec. 21. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Túl könnyen.
2015. dec. 21. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!