Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keressek párt 40-hez közel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek párt 40-hez közel?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és nő. De sokkal fiatalabbnak nézek ki, de ez végül is mindegy.

Lövésem sincs hol keressek párt. Online társkereső ok. fent vagyok lassan 4 hónapja és ok, persze írnak emberek, de senki aki tetszene is.

Ahova járok ott csak fiatalok vannak, helyesek a huszonévesek, de mégis mit kezdjek velük?

Hol található nagyobb sűrűségben 40 feletti férfi? Hogy válogatni is lehetne?

Olyan reménytelennek tűnik...

2015. dec. 21. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy nem lehet/lehetett gyerek,gondolom te is sajnálod,de ez azért egy lényeges információ veled kapcsolatban.
2015. dec. 21. 14:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy érted, mint hátrány?
2015. dec. 21. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Csak komoly párkapcsolatot keresel?
2015. dec. 21. 15:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Nekem egyik kapcsolatom sem úgy indult, hogy ez most hú de komoly, csak egyszerűen azzá alakult.

Benne lennék nem komolyban is, de nem minden áron. De nem tudom olyannal együtt lenni, aki nem tetszik.

2015. dec. 21. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Természetesen hátrány.Ha úgy érzed,hogy nem az akkor félreértettem a kérdésedet.Elnézést érte.
2015. dec. 21. 16:05
 16/20 A kérdező kommentje:

Hát, 40 felett már a kb. azok közül lehet válogatni, aki elvált és általában van már gyereke.Nem biztos, hogy akar még egyet.

Hát mindegy, úgy tűnik elég komplikált ügy ez :-(, de azért még nem akasztom fel magam.

2015. dec. 21. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Igazad van,tényleg elég szűk körből válogathatsz.Már csak azért is mert sok negyven közeli pasi fiatalabb párt szeretne,de ha jól nézel ki és kellemes a személyiséged akkor korántsem reménytelen a helyzet.

Ráadásul ha jól tudom már Clooney is megnősült.:))

2015. dec. 21. 16:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon simulékony a személyiségem...mint a smirgli.
2015. dec. 21. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk a szomszédban? Egyik ismerősöm hasonlóan szép és csodálatos korban jár mint te és most össze jött a 3 házzal arrébb lakó hölgyeménnyel, akivel eddig max csak köszöntek, most meg dúl a szerelem. :)

Érdekes dolgok történnek nap mint nap, csak ki kell tágítani a látókört.

2015. dec. 21. 21:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a birtató hozzászólást :-)
2015. dec. 22. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!