Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok elvárás ez egy férfitól?
Külsejére vonatkozólag annyi, hogy legyen minimum 170cm magas (én 167 vagyok). Valamint fogjon meg benne valami (szeme, nézése, mosolya, kisugárzása, akármi). És persze ne legyen igénytelen (tehát nincs elhízva, fogak rendben, tisztálkodik, ruhát vált).
Legyen művelt, mindenről lehessen vele beszélgetni, legyen érdeklődő, és hajlandó fejlődni. Szakmája, végzettsége lényegtelen, lehet kőművestől mikrobiológusig akármi, csak tegyen eleget a fentieknek.
Legyenek önálló gondolatai, ötletei, legyen motivált, tervekkel, hobbikkal.
Ne legyen agresszív, sem túlzott önértékelési gondokkal küzdő, némileg legyen tisztában a saját értékeivel.
Legyen humora, lehessen vele érvelve vitázni (az "azért mert én azt mondtam" nem ez a kategória).
Legyen igénye a kultúra bármilyen formája iránt, mindegy, hogy az mozi, színház, koncert, fesztivál vagy épp opera, de ne merüljön ki a fotelban tespedésben.
Az ilyeneket hogy ne legyen egoista, meg legyen hűséges, meg legyen őszinte nem írom, mert ennyire senki sem sablonos, ezen tulajdonságok léte vagy nem léte az adott szituációban szokott csak felszínre törni, nem az ismerkedéskor, extrém kivételektől eltekintve. Illetve az ember saját maga ezt annyira nem tudja megítélni.
Túl sok, ha egy nő ennyit vár el?
Milyen nőtől lenne mindez reális?
Nagyon szép, hogy ilyen részletesen leírogatod ezeket, de az a probléma hogy nem ezek a valódi elvárások. Ráadásul ezek sem számítanak. Egyetlen dolog számít, hogy megmozdít-e benned valamit az illető vagy nem.
Ha nem, akkor hiába teljesíti az általad leírtakat, még ha túlteljesíti őket, az sem számít.
Ha pedig igenis "megmozdít" benned valamit, akkor hidd el, bármilyen rossz tulajdonsága sem fog téged visszatartani.
Az egész önmagában nem sokat ér, ha te és ő nem szeretitek egymást úgy igazán. Tudom, hogy ez evidens, és úgy tűnik nincsenek kőbe vésve az elvárásaid, főleg ha más területeken viszont meglepne jó tulajdonságokkal.
Én fordított esetben úgy látom, hogy hiába néz ki egy nő úgy, hogy mindent túltol magán, ha az egész egy nagy önzés részéről, és tele van elvárásokkal, és ha én ezeket nem teljesítem akkor alkalmatlannak tart. Ez nem ragaszkodás, nem kapcsolat, nem szeretet, hanem inkább "üzlet". Ha ezt látom, inkább hátraarc, mert nincs értelme így, mert ha megszakadok sem fogok soha megfelelni. Ilyenkor a listát vasalja be rajtam, ami nekem kötelességem alapból, és ha nem vagyok ilyen, akkor szerinte nem is vagyok férfi, hanem valami selejt. Ez így megalázó. Nem mindenki tehet a helyzetéről, az adottságairól, és mindkét félnek alább kellene adni ezekből az elvárásokból.
"Túl sok, ha egy nő ennyit vár el?
Milyen nőtől lenne mindez reális?"
Kérlexépen, ha találsz ilyen pasast, és "boldogan éltek, míg meg nem", akkor ez a lista jó.
Ha meg öregkorodra max. a macskád lesz az egyetlen párod, akkor ez a lista nyilvánvalóan túl hosszú, vagy téves volt.
Vagyis a válaszom az, hogy MAJD MEGTUDOD.
Nem sok, bőven van olyan pasi ismerősöm, aki a felsorolt dolgoknak megfelel. A titok pedig az első bekezdésedben van: Ha nem az ízlésednek megfelelően helyes és megfelelő a srác kinézete, hiába teljesíti az összes belső elvárásod, úgyis elhajtod. Az ilyen jellegű listákban mindig az a bibi, hogy sokan próbálják apró elvárásnak feltüntetni a külsőt, a gyakorlatban pedig az az egyik legnagyobb.
Legyen művelt a pasi és mindenről lehessen vele beszélgetni? Ó, hány ilyet hallottam már nőtől... Aztán, amikor pár témával kapcsolatban kérdeztem, ment a pislogás, mert nem tudtak mit szólni. Eddig egy nőt találtam, aki valóban képes volt mindenről beszélgetni és tájékozott volt, le is csaptam rá. Azóta a távolság miatt vége lett a dolognak, de még mindig tisztelem és becsülöm.
Lehessen vele vitázni? Az emberek elég kis része képes normális vitára. Ez a legnehezebb a felsorolt dolgaid közül.
A kultúra minden formája érdekel, de sajnos nincs pénzem túl sokszor elmenni ilyen jellegű programokra. Továbbá társat találni is nehéz hozzá, még barátit is.
Milyen nőtől lennének ezek reális elvárások? Attól, aki ugyanezt tudja nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!