Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 150 ezret kereső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 150 ezret kereső, bölcsész srácnak milyen KATEGÓRIÁJÚ nőknél érdemes próbálkoznia?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kigyúrva, hú, de szociális sem vagyok, és talán jóképű sem vagyok.
2015. dec. 20. 12:16
1 2 3
 11/23 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Ò dràga gyerek...Vannak bajok. Nem kevès.

Nagyon felszínes vagy. Te az alapjàn vàlasztasz pàrt,hogy 150 rugòt keresel. Mondd màr meg,kit érdekel????

De ez a kisebb gond. A nőket kategòriàba sorolod...

De elàrulom a kérdésedre a vàlaszt:olyan nőknél érdemes pròbàlkozni,akik vonzanak. Ugye milyen nehéz volt?

2015. dec. 20. 12:35
 12/23 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Most olvasom a kommented. Mégjobb. Magadat is kategòriàba sorolod...Hàt akkor döntsd el magadban,hogy "A", "B", avagy "C" kategòriàs vagy,menj oda egy csajhoz és mondd neki,hogy hello,én "B" kategòriàs vagyok. Ha azt mondja,hogy én meg"A";akkor hagyd a fenébe,mert tùl jò hozzàd. Ha "C",akkor te vagy tùl jò. Ha "B"-t mond,akkor àsò-kapa-nagyharang.
2015. dec. 20. 12:41
 13/23 A kérdező kommentje:

Pedig a "keressen mindenki a saját súlycsoportjában párt magának" teória ezen az oldalon térhódító. Érdekes, hogy most nem fejti ki senki sem a véleményét erre az elméletre alapozva.

Ha egy srác azt írja, hogy tetszik neki egy sokak által szépnek tartott, de Ő nem tipikus jó pasi többféle értelemben véve, akkor lehurrogják, hogy miért nem kell neki átlagos lány? "menjen és keressen a saját szintjén párt magának".

A kérdésemet erre vonatkoztattam. Most is tetszik nekem egy jó csaj, kérdéses, hogy lesz-e valami köztünk.... :S

2015. dec. 20. 12:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy először közeledned kell a nő felé és csak akkor derül ki, hogy lesz-e valami köztetek?
2015. dec. 20. 12:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy bölcsész vagy?

Nehogy a nő megsejtse,hogy ilyesmiken töröd a fejed.Egyébként sincs a lányok homlokára írva,hogy mi a fontos nekik és mit szólnak majd a jövedelmedhez.Ezt ki kell puhatolni.

2015. dec. 20. 13:09
 16/23 anonim ***** válasza:
netto 150et kereső, nem izmos, nem szép arcú, introvertált bölcsészlány
2015. dec. 20. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Ooo hagyd mar...ertem enhogy mit akarsz kerdezni.

Ne a plazacicas mukormos ostobenko jocsajban keresgelj kb ennyi.Ha ez vonz akkor az gazEn pl mernok vagyok es csipem a bolcseszeket.mondjuk azzal hogy valaki nem eletre valo attol rosszul vagyok.

2015. dec. 20. 14:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Gáz vagy ember! :D Ez nem a lóvén múlik.
2015. dec. 20. 14:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem keress másik állást.

Nem gondolom,hogy bölcsészként ez a megfelelő fizetés.

Olyan lány illik hozzád,aki neked tetszik.

Az iskolában nem volt barátnőd?

2015. dec. 20. 15:27
 20/23 anonim ***** válasza:
B kategóriás csajoknál is lehet, de ott az extrákért már többet kell fizetned.
2015. dec. 20. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!