Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 150 ezret kereső, bölcsész srácnak milyen KATEGÓRIÁJÚ nőknél érdemes próbálkoznia?
Ò dràga gyerek...Vannak bajok. Nem kevès.
Nagyon felszínes vagy. Te az alapjàn vàlasztasz pàrt,hogy 150 rugòt keresel. Mondd màr meg,kit érdekel????
De ez a kisebb gond. A nőket kategòriàba sorolod...
De elàrulom a kérdésedre a vàlaszt:olyan nőknél érdemes pròbàlkozni,akik vonzanak. Ugye milyen nehéz volt?
Pedig a "keressen mindenki a saját súlycsoportjában párt magának" teória ezen az oldalon térhódító. Érdekes, hogy most nem fejti ki senki sem a véleményét erre az elméletre alapozva.
Ha egy srác azt írja, hogy tetszik neki egy sokak által szépnek tartott, de Ő nem tipikus jó pasi többféle értelemben véve, akkor lehurrogják, hogy miért nem kell neki átlagos lány? "menjen és keressen a saját szintjén párt magának".
A kérdésemet erre vonatkoztattam. Most is tetszik nekem egy jó csaj, kérdéses, hogy lesz-e valami köztünk.... :S
Biztos,hogy bölcsész vagy?
Nehogy a nő megsejtse,hogy ilyesmiken töröd a fejed.Egyébként sincs a lányok homlokára írva,hogy mi a fontos nekik és mit szólnak majd a jövedelmedhez.Ezt ki kell puhatolni.
Ooo hagyd mar...ertem enhogy mit akarsz kerdezni.
Ne a plazacicas mukormos ostobenko jocsajban keresgelj kb ennyi.Ha ez vonz akkor az gazEn pl mernok vagyok es csipem a bolcseszeket.mondjuk azzal hogy valaki nem eletre valo attol rosszul vagyok.
Szerintem keress másik állást.
Nem gondolom,hogy bölcsészként ez a megfelelő fizetés.
Olyan lány illik hozzád,aki neked tetszik.
Az iskolában nem volt barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!