Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rájöttem hogy egy lány se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy egy lány se lenne mellettem boldog ezért kizárólag azzal akarok járni akit a legjobban gyűlölök. Ez logikus nem?

Figyelt kérdés
Ő nem tudja, hogy gyűlölöm azt hiszi szeretem.

2015. dec. 20. 00:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

'Neki összetörik a szíve, te meg hát maradsz megint egyedül."

Igen. És mi ezzel a probléma?

2015. dec. 20. 00:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem egészen tudom elképzelni azt a szituációt, hogy valaki gyűlöl engem, de legalábbis nem kedvel és én erről nem tudok. Nyilván tett ellened valamit, és nehezen hiszem el, hogy benne nem tudatosult ez az egész helyzet..hogy téged megbántott, megsértett, gyűlöletre sarkallt.

Mit csinált? Komolyan kíváncsi vagyok.

Egyébként nem, nem tartom logikusnak. Miért ne lehetne boldog melletted valaki?

2015. dec. 20. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért mert az a másik nem tehet semmiről és nem érdemli meg,hogy csak úgy megbántsák?
2015. dec. 20. 01:06
 14/18 Missi_Key ***** válasza:
Fiu vagy vagy lány? Bocs csak erre tényleg kiváncsi lennék
2015. dec. 20. 02:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem 16 vagy? Ilyen hisztis pitsa logikával annak tippeltelek. Gyerekes ostoba és céltalan az egész. Azt hiszed neki fogsz ártani? Magadnak. De úgy teszed tönkre az érzelmi életed ahogy jól esik.
2015. dec. 20. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te nem szerelmes vagy, hanem gyűlöletes. :)

Mohó Jojó beájulna.

2015. dec. 20. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, kérdező. Ilyen ütődött alak mellett tényleg senki nem lenne boldog. Gratulálok a sátáni tervedhez. Nehogy véletlenül magadon dolgozz, hogy ez az egész megváltozzon. Mennyi hulladék ember van itt...Gyakori, én így szeretlek!
2015. dec. 20. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
41%

Tetszik a hozzáállásod ;) A bosszú édes, tehát lehetsz boldog. A kapcsolat érzelmeken alapszik, és a gyűlölet érzelem. Az egyetlen hiba a "velem senki se boldog". Mi van, ha mégis? Vagy ha nem boldog, akkor szakít, és lőttek a játékodnak :(

Létező probléma, vagy elméleti kérdés?Miért utálod?

2015. dec. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!