Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az ilyen típusú lányokról?
(ugyanígy öltözök, és a hajam is ilyen, de engem most az összhatás érdekel, mi jön le egy ilyen lányról)
Tegyük fel, hogy ez nem egy fotó, és a lány sem a kép kedvéért ilyen, hanem éppen sétálok az utcán és élőben látom!
Ami legelőször feltűnik, hogy egyedül van. A kezében lévő jegyzetfüzet félék arra engednek következtetni, hogy nem vár senkit és nem ez az első alkalom, hogy a nyugodt parkban magányosan kóborol. A következő érdekesség, hogy a füzetek csukva vannak, és egyátalán nem velük foglalkozik, sőt még a háta mögé is rejti őket. Ez azt jelenti számomra, hogy nem csak a belső világa érdekli, hanem ami körülveszi az is. Ráadásul nem csak ül, néz és csodálkozik, hogy "hű milyen szép ez a környék így ősszel", hanem él benne. Akár egy gyerek, az egyensúlyával játszik a járdaszegélyen. Ez valószínűleg azért lehet, mert a "hű milyen szép..." gondolat mindennapos, hozzá szokott, ezért már nem annyira érdekes a látvány, hogy ennyi csak úgy lekösse. Az összhatás: nekem az jön le, hogy boldog és szabad, még így egymagában is. Mivel nemhogy ritka, de még soha nem is láttam ilyen lányt a korosztályomban, szinte biztos, hogy ha megengedné, csatlakoznék a játékhoz.
És akkor evezzünk picit vissza a realitás partjaihoz!
Ugye azért ír az ember olyan kérdést, mint a tied, mert magával szemben kíváncsi valamire. Ott kezdődik a probléma, hogy társkeresési problémák a témakör, így a boldogság lehetősége veled kapcsolatban máris ugrott. A másik fontos dolog, hogy az utolsó amiről elkezdenék gondolkodni a kép kapcsán, az nálad az első volt, annak ellenére, hogy számodra nem is az a fontos: a ruhák és a haj. Ha tényleg nem ez érdekel, akkor én azt tudom csak elképzelni, hogy azért indítottál evvel, mert hogy az emberek többsége biztos úgy gondolja, hogy az ilyen külsőségekről kérdezel. Sajnos ehhez is csak egy lehetséges okot tudok hozzárendelni: a környezeted gondolatai és véleménye előbb jut az eszedbe, mint a sajátod. Ha ez így van, a szabad jelző sem illik rád, tehát teljesen mindegy, hogy amit linkeltél milyen benyomást kelt bennem.
Egyébként... a képről lejön egy stílus, amit nem hiszem, hogy szükséges leírni, mert ott a szemünk. Magával a stílussal nincs bajom, sőt kifejezetten tetszik, de nem tudnám elsőre megmondani, hogy valaki azért ilyen, mert ilyen, vagy csak divatból. De ez legyen a legnagyobb probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!