Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok múlik a szexen, egyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok múlik a szexen, egyet érthetünk ebben?

Figyelt kérdés

A legtöbb randim jól sikerült az elmúlt fél évben, de a szexuális igényekre áttérve azt érzékelem hogy a legtöbb embernek megáll a tudása a misszionáriusnál és az orálnál.

Amikor elmesélem a saját igényeimet, akkor sokan furán néznek rám mintha BETEG LENNÉK :D Pedig nem beteg vagyok, szimplán őszintén merek kommunikálni az igényeimről.

Ez konkrétan annyi, hogy dominánsabb típus vagyok, és bár szét alázni nem szoktam senkit, de tény hogy irányító típus vagyok, és a BDSM-hez áll közelebb az, amire gerjedek.

Hölgyek, titkoljam ezt az első 10 szexig hogy milyen hajlamaim vannak, hogy ne ijedjen meg senki? :D

Kezdem ufónak érezni magam :) :D

26F

2015. dec. 19. 09:32
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Kedves tőled :)
2018. márc. 20. 14:01
 32/35 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ilyenkor jó egy kis perspektíva, hogy jobban megértsd miért reagálnak úgy nők ahogy. Röviden és tömören: könnyű más f*rkával verni a csalánt. A BDSM legelterjedtebb formájában a nő vállal minden kockázatot, fájdalmat, kellemetlenséget, megalázást, neki kell 'dolgoznia' stb. Te meg élvezed ennek az eredményét. Hát persze, hogy ezt sokan nem szeretik, vagy sok idő kell nekik ahhoz, hogy belemenjenek. Fordított esetben a férfiak többsége sem lenne olyan lelkes.

És az, hogy valakinek tetszenek ezek, de az első alkalommal nem így akar kezdeni, nem azt jelenti, hogy ne kéne neki előre megmondani a helyzetet.

2018. márc. 20. 15:45
 33/35 anonim ***** válasza:
37%

"Bár lenne olyan pasi, akinek az uncsi misszionárius a fétise. Szerintem az a legszexibb. De hát kinek mi."

Van ilyen, de ő már az én férjem, és nem adom! :)) Olyan jól elunalmaskodunk együtt már négy éve. Mások köpködjék meg fojtogassák egymást nyugodtan.

2018. júl. 23. 04:02
 34/35 A kérdező kommentje:
#33 azért tudod hogy most kissé sarkítottál? Nem erről szól a dolog! Messze nem! És az unalmas jelző is erős :)
2018. júl. 23. 12:42
 35/35 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 33-hoz. A férjemnek a misszionárius a kedvenc póza :) Én is így élvezem legjobban :)
2018. aug. 5. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!