Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik pasi csúnya vagy kövér nővel jön össze az lúzernek számít, mert képtelen összejönni egy csinos nővel?

Figyelt kérdés
Több haverom mondta már hogy milyen lúzer vagyok hogy csak egy 90 kg-os nővel tudtam összejönni vagy hogy milyen szerencsétlen vagyok, hogy ilyen csúnya nőt tudtam csak szerezni.
2015. dec. 18. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha neked ő tetszik mint nő; akkor mit foglalkozol velül? Lehet előjött az ami a csaj baràtoknàl. Amint az egyik boldog lesz, a többi irigykedni fog rà. Ezért nem baràtkozom nőkkel màr. Bàr ha csak azért vagy vele , hogy legyen valakid, de érzelmeket nem tàplàlsz, akkor se lúzer vagy, inkàbb szànalmas.
2015. dec. 18. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért foglalkozik a haverok véleményével mert az ilyen mindig azt szeretné, ha a haverok irigykednének. :)
2015. dec. 18. 12:05
 13/17 anonim válasza:

Jó bunkók a haverjaid.

90kg is már nekem szinte vékony.

kb. 140kg körül volt a legkövérebb párom de isteni volt az ágyban.

Sose jönnék össze vékony nővel, most pont ezért is vagyok sajna független, mert nem találok olyan kövér nőt akivel kölcsönös az összhang.

2015. dec. 18. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Hülyék a haverjaid! Azért vagy lúzer mer nem küldöd el őket a p...ába!!
2015. dec. 18. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor vagy lúzer, ha neked sem tetszik, mégis összejöttél vele.
2015. dec. 18. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Legalább el tudsz bújni mögötte, ha baj van.
2015. dec. 18. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha te neked az számít,mit mondanak a haverod,az eq-d még a béka valaga alatt sem létezik.Egyszerűen éretlen vagy egy kapcsolatra.Ha meg vékony nő kell,akkor kezdjél el sportolni és sportosan is élni.
2016. jan. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!