Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik a 30 év körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a 30 év körüli nők között ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Szinte teljesen mindegy neki milyen a pasi csak szeresse hűséges legyen és kedves, mert már annyira akar gyereket és fél hogy kifut az időből
2015. dec. 17. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Bocs elküldtem véletlenül. tehát azért mert biológiailag tud gyereket csinálni attól még a valóságban nem fog :) főleg, ha korábban nem tette, ergo nincs párja. A férfiak sem lesznek már sem fiatalabbak, sem vonzóbbak, ahogy halad az idő, tehát kár az önámításért, minden embernek egyformán ketyeg az az óra :) a jobb pasik elkelnek 30 alatt, 30 körül, aztán meg ahogy telik múlik az idő egyre inkább az van hogy miért is van egyedül? Én huszon éves vagyok és mikor párt kerestem próbálkoztak nálam 35+-os pasik, de nekem már elvből sem kellettek volna, mert fura számomra hogy sok velük egy korúnak már bőven családja van, vagy legalábbis komoly stabil kapcsolata, ő meg annyi idősen a huszon éves csajokat hajkurássza...szóval nem akarok senkit megbántani, de le kéne szállni a földre :)
2015. dec. 17. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Hát azért a nők egy része 30 felett egyre kevésbé lesz olyan vonzó mint 20-onévesen.
2015. dec. 17. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Igen ahogy a férfiak egy része sem lesz már olyan vonzó...persze van aki akármeddig szerezhet magának fiatal csajt, mondjuk pénzzel, vagy mert mindig is egy nagy nőcsábász volt, de valljuk be nem ez az általános.
2015. dec. 17. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Akinek 30 körül mindegy milyen a pasi, annak előtte sem lehettek túl nagy igényei ilyen téren.

Én is 30 körül vagyok, de nem adnám egy bizonyos szintnél lejjebb. Volt már, hogy megpróbáltam inkább a "belső értékekre" koncentrálni, de legtöbbször kiderül, hogy aki állítólag a külseje miatt nem kell a nőknek, ott belül is elég nagy problémák vannak (önbizalomhiány, határozatlanság, kisebbségi komplexus, beteges féltékenység, életképtelenség, anyuci kicsi fia...).

2015. dec. 17. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Komolyan nem értem, miért hiszik azt egyes férfiak hogy ők értékesebbek meg jobbak 30 felett mint a velük egy korú nők..ez már már nevetséges. Most tényleg azt hiszitek, ha átlépitek a bűvös 3. X-et majd 10-essével esnek a nők a lábaitok elé alanyi jogon, a nők meg egy sötét sarokban sírnak majd? :))

Aki kelendő talál párt bármikor szinte aki meg nem, az figyeljen oda az idő múlására férfi és nő egyaránt. Ennyi röviden és tömören :D nem tudom mit lehet ezen átértelmezni.

2015. dec. 17. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
7%

"miért hiszik azt egyes férfiak hogy ők értékesebbek meg jobbak 30 felett mint a velük egy korú nők..ez már már nevetséges. Most tényleg azt hiszitek, ha átlépitek a bűvös 3. X-et majd 10-essével esnek a nők a lábaitok elé alanyi jogon, a nők meg egy sötét sarokban sírnak majd? :))"

Nem tudom ki hiszi ezt, inkább egyes nők gondolják, hogy 30 felett is majd úgy megy nekik mint 10 évvel korábban, aztán még bukni fognak az alfakanok rájuk, holott azok fiatalabb után fognak nézni szinte biztos. :D

Mellesleg meg máskor azt mondogatják a 20-éves, hogy idősebb hímet keresnek, mert a saját korosztályukat "értetlennek" tartják. :)

2015. dec. 17. 22:20
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

''Nem tudom ki hiszi ezt, inkább egyes nők gondolják, hogy 30 felett is majd úgy megy nekik mint 10 évvel korábban, aztán még bukni fognak az alfakanok rájuk, holott azok fiatalabb után fognak nézni szinte biztos. :D ''

Azok a nők akikre az alfakanok buktak 10 évvel korábban, nincsenek rászorulva 30körül sem egy olyan pasira aki ''mindegy milyen, csak szeressen''. Akiknek mindegy milyen, azok eddig sem kellettek senkinek.

2015. dec. 18. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen. de azért a legtöbb nő nem a gyerek miatt akar mindenáron kapcsolatot. csak a megszállottak, de ez elenyésző százalék.
2015. dec. 18. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
84%
Barátnőm 38 éves, nincs még gyereke, de már nagyon szeretne. Az eddigi kapcsolatai alapján nemhogy lejjebb tenné a lécet, hanem egyre magasabbra: már megtanulta, hogy mit NEM akar. És megteheti amúgy: nagyon csinos nő, aki után bomlanak a férfiak, válogathat. Volt olyan időszaka, amikor úgy volt vele, hogy inkább vállal egyedül gyereket, de akkor sem kötötte volna össze az életét olyan férfival, akivel hosszú távon nem tud együtt lenni. (Eddig sokéves kapcsolatok után derült ki, hogy nem igazán passzolnak, tehát nem arról van szó, hogy válogat és senki nem jó neki, hanem mindig közösen döntöttek amellett, hogy inkább nem alapítanak családot együtt.)
2015. dec. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!