Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a 30 év körüli nők között ez a jelenség?
Akinek 30 körül mindegy milyen a pasi, annak előtte sem lehettek túl nagy igényei ilyen téren.
Én is 30 körül vagyok, de nem adnám egy bizonyos szintnél lejjebb. Volt már, hogy megpróbáltam inkább a "belső értékekre" koncentrálni, de legtöbbször kiderül, hogy aki állítólag a külseje miatt nem kell a nőknek, ott belül is elég nagy problémák vannak (önbizalomhiány, határozatlanság, kisebbségi komplexus, beteges féltékenység, életképtelenség, anyuci kicsi fia...).
Komolyan nem értem, miért hiszik azt egyes férfiak hogy ők értékesebbek meg jobbak 30 felett mint a velük egy korú nők..ez már már nevetséges. Most tényleg azt hiszitek, ha átlépitek a bűvös 3. X-et majd 10-essével esnek a nők a lábaitok elé alanyi jogon, a nők meg egy sötét sarokban sírnak majd? :))
Aki kelendő talál párt bármikor szinte aki meg nem, az figyeljen oda az idő múlására férfi és nő egyaránt. Ennyi röviden és tömören :D nem tudom mit lehet ezen átértelmezni.
"miért hiszik azt egyes férfiak hogy ők értékesebbek meg jobbak 30 felett mint a velük egy korú nők..ez már már nevetséges. Most tényleg azt hiszitek, ha átlépitek a bűvös 3. X-et majd 10-essével esnek a nők a lábaitok elé alanyi jogon, a nők meg egy sötét sarokban sírnak majd? :))"
Nem tudom ki hiszi ezt, inkább egyes nők gondolják, hogy 30 felett is majd úgy megy nekik mint 10 évvel korábban, aztán még bukni fognak az alfakanok rájuk, holott azok fiatalabb után fognak nézni szinte biztos. :D
Mellesleg meg máskor azt mondogatják a 20-éves, hogy idősebb hímet keresnek, mert a saját korosztályukat "értetlennek" tartják. :)
''Nem tudom ki hiszi ezt, inkább egyes nők gondolják, hogy 30 felett is majd úgy megy nekik mint 10 évvel korábban, aztán még bukni fognak az alfakanok rájuk, holott azok fiatalabb után fognak nézni szinte biztos. :D ''
Azok a nők akikre az alfakanok buktak 10 évvel korábban, nincsenek rászorulva 30körül sem egy olyan pasira aki ''mindegy milyen, csak szeressen''. Akiknek mindegy milyen, azok eddig sem kellettek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!