Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik a 30 év körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a 30 év körüli nők között ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Szinte teljesen mindegy neki milyen a pasi csak szeresse hűséges legyen és kedves, mert már annyira akar gyereket és fél hogy kifut az időből
2015. dec. 17. 17:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Hogy érted azt a részét, hogy szinte teljesen mindegy milyen, mármint külsőleg?
2015. dec. 17. 17:22
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

Biztosan léteznek 30 körüli nők (de kapaszkodj meg, már 22-25 évesek is), akik így gondolkodnak.

Én 30 múltam, és még legalább két évig nem szeretnék gyereket. Ettől függetlenül fontos, hogy a párom szeressen és kedves legyen (meg hogy ÉN szeressem és kedves tudjak lenni Őhozzá), de egyáltalán nem mindegy, hogy ezen kívül milyen.

2015. dec. 17. 17:23
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
nagyon is valós sajnos akiket 20on évesen rondának nyominak tartott azok már a tuti pasik nekik
2015. dec. 17. 17:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen meg belsőleg is nagyon elfogadó lesz mert gyereket szeretne, több mindent elfogad
2015. dec. 17. 17:24
 5/19 anonim ***** válasza:
24%

A nőnek 30 felé két folytatási lehetősége van.

1: Megtartja a faszit, vagyis megpróbálja, hiszen nagy a kereslet a fickó iránt, ráadásul 30 felé közeledve a tini punci sokkal vonzóbb.

2: Keres egyett a hoppon maradt férfiak kőzűl. Mint egy vész megoldás. Azt hazudja szereti, és csak vele akar lenne. Persze ez nem igaz. Házasság után ezért is lessz egy dagadt boldogtalan agresszív házisárkány később. Amely házasságnak vagy válás, vagy a férfi korai halálozása lesz a vége.

Van harmadik verzió is, bár ez ritka. A nő egyedűl marad, ekkor a férfiakat vádolja hogy válogatosak, tutyi mutyik, és csak a modell csajok kellenek nekik.

Szóval kész téboly a nő agya:)

2015. dec. 17. 17:28
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

Kedveseim!

Eszemben sincs "megpróbálni megtartani".

Akkor megy, amikor akar. De nem akar a drágám.

Mindkettőnkre lenne "kereslet", igaz, hogy én harminc, a párom meg jóval túl rajta, de a többség huszonötnek néz.

2015. dec. 17. 17:36
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha csal gyereket akar, azt könnyen összehozza.

Senki nem fog egy kolonc társat magamellé venni, csak hogy legyen.

Inkább szerintem jobban válogatnak, mint huszonévesen. Én legalább is.

2015. dec. 17. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:
32%

"Szinte teljesen mindegy neki milyen a pasi csak szeresse hűséges legyen és kedves"-ez igen, érvényes a nőkre.

"mert már annyira akar gyereket és fél hogy kifut az időből"-ez a 30-on felüli pasikra nagyon érvényes, akiket már tolnak otthon a szülők a rossz házasságokba :)

2015. dec. 17. 18:05
 9/19 A kérdező kommentje:

"mert már annyira akar gyereket és fél hogy kifut az időből"-ez a 30-on felüli pasikra nagyon érvényes, akiket már tolnak otthon a szülők a rossz házasságokba :)"

Na ez nagyon nem igaz nem tudom miből gondolod, de a pasikban épp az van hogy ráér még, ami biológiailag is, mert egy pasi 50 évesen is tud gyereket csinálni egy nő meg már elég nehezen, nőknél sokkal jobban ketyeg a biológiai óra, szerintem te arra pár lúzerre gondolsz, aki otthon lakik anyukával és anyuka akar a pici fiának gyereket, de nagyon nem ez az igaz.

2015. dec. 17. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
azért mert BIOLÓGIAILAG
2015. dec. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!