Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn van a legtöbb értelmes, komoly szándékú férfi? 22/L
Fent voltam néhány társkeresőn, de nem igazán jöttek be. Olyan válaszokat nem kérek hogy az életben próbálkozzak, mert visszafogottabb lány vagyok, ezért legkönnyebben interneten menne az ismerkedés..
Melyiket ajánlanátok komoly kapcsolat céljából?
Srácok! kihagytátok legjobb, legbiztosabb helyet! GYK!!!!!!!! :D
Oszt főzni tudol e?
egy 22 éves lánnyal a 16-80 éves korosztály java része örömmel ismerkedne a regisztrált pasik közül.
Ebben a korban, ha csak korosztályt nézzük, akkor is +50e férfi van mint nő, így azt nem mondhatják a nők, hogy nincs pasi.
Hát nézd, ezt így nem tudnám megmondani, hogy hol vannak a legtöbben komoly szándékú férfiak:) Annyit tudok mondani, hogy ne add fel. Én például fél év alatt amíg regisztrálva voltam a randihely.hu nevű oldalon, egyetlen egy férfit találtam ez idő alatt, aki nekem tetszett is, és komolyan is gondolta. (nem csak dugni akart) (annyira vette komolyan, hogy már pár éve össze is házasodtunk).:)
Ismerkedj, keresgélj...csak lazán, és ne add fel, még akkor sem ha csalódások is érnek. Mert gyakran előfordul. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!