Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha ketten tetszenek? Többi lent.
Nagyon ritka az életemben az, hogyha van valaki, akivel egyáltalán alakulgat valami, évek óta nem jártam senkivel. Most talán örülhetnék is, hogy két srác is van, akik tetszenek, de nem örülök... Nem tudom, hogy mit csináljak.
Az egyiket ismerem már pár éve de sose beszéltünk, de most elhívott találkozni. Helyes, mosolyogva gondolok rá, vonzó, értelmes, de az életfelfogásunk kicsit másmilyen. Ő már komolyabb, de lehet, nekem is meg kéne komolyodnom.
A másikat csak pár napja ismerem, de első perctől kezdve nagyon megtetszett a stílusa, jó vele beszélgetni, mindig várom, hogy rám írjon vagy visszaírjon, az életfelfogásunk is hasonlónak tűnik, sok a közös téma, de vele még nem történt előrehaladás.
A második tetszik jobban, de ha ő esetleg nem úgy gondolja, akkor elszalasztottam az elsőt, akivel lehet, hogy összejönnénk és boldogok lennénk...
Mit csináljak szerintetek?
20/L
Ha én lennék Te, akkor - a leírás alapján - a második fiút választanám. Ennyi idősen pont erre van szükséged: jó beszélgetésekre, közös témákra, hasonló életfelfogásra. Az nagyon jó, hogy várod, hogy írjon. Nem történt vele előrehaladás. Még. Ez nem jelenti azt, hogy nem is fog.
Nekem fontosak azok a dolgok, amit a leírás alapján a második fiúról írtál.
Az első lehet, hogy vonzó, meg értelmes, meg komolyabb, de fontos tényező, hogy másmilyen az életfelfogásotok.
Mivel fiatal vagy, most még élni kell, jókat beszélgetni, kirándulni, fesztiválozni, szórakozni. Erre a második fiút alkalmasabbnak látom. Majd megkomolyodsz te is idővel. Nem kell feltétlenül "hozzákomolyítanod" magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!