Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak a jóképű férfiak tetszenek?
Sajnos mindig olyan pasik tetszenek meg, akiknél nincs esélyem. Mivel jó adottságokkal rendelkeznek, már válogathatnak, és nálam jobb nőt választanak végül.
A nagy része egyszerűen keresztülnéz rajtam, egy volt eddig, aki nagy kegyesen felajánlotta, hogy egy alkalmas szex még belefér, persze elküldtem a cifra búsba.
Sehogy sem tudom elérni, hogy elsőre megtetszenek a kevésbé jóképű srácok is, és ha az illető nem vonzz, akkor nem tudok vele randira menni se. Ez tinikorom óta így van.
2 dolgot tehetsz:
1. Adsz esélyt az olyan férfiaknak akik elsőre nem tetszenek, és lehet később kialakul a vonzalom
2. Felturbózod a külsődet, hogy jobb nő legyél. Ha a szokásos köröket megtetted, hogy smink ruha haj diéta edzés... és még mindig nem áll össze a kép, akkor plasztikai sebészet.
Szerintem én voltam az egyetlen, aki rendes választ írt most neked, ezután csak gyűlölködés jön majd.
Vagy érd el a 110%-ot a külsődben, vagy az intelligenciával hódíts.. A legjobb ez a kettő együtt lenne.
A párom, és az eddigi partnereim szerették, hogy nem vagyok egy ostoba tyúk.
Sztm az átlagnál szebb nő vagyok. Sok nagyon helyes pasival ismerkedtem. Vagy óstobák vagy unalmassak voltak.
A jelenlegi párom nem túl helyes,de férfias és jó a kisugárzása. Egyszerűen egy kincs.
Nem minden arany ami fénylik!!
Adj eséjt olyannak aki külsőre nem feltétlen olyan helyes. Ne légy felszines. Ahogy írták így egyedül maradsz!!
N/24
Eh... nem keresem meg azt a kérdést, amikor ugyanezt egy férfi kérdezte meg... hát nem kicsit volt támogatva ebben, férfitársai kiálltak mellette, hogy "ne vegyen magán erőszakot" és a többi
Én neked is ezt tanácsolom. Nyilván abból lesz bármi, ha olyannal kezdesz, akihez vonzódsz. Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!