Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig az alacsony lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az alacsony lányok?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy a férfiak nagy részének az alacsony, törékeny lányok jönnek be, 145-155cm között, mindegy, hogy a pasi 165cm vagy 195.

Én a magam 170cm-rével nem vagyok egy égimeszelő, de rendes komplexusom van, hogy az ismerősi körömben szinte alig van nálam magasabb nő (nem, nem Liliputban élek), a legtöbbjük 145 és 155 között van, a maguk hozzáillő 35-45kg-jával.

Normális, ha komplexusom van, és debellának érzem magam?

Az összes pici lány népszerű a férfiak közt, van, akinek meg én már egyszerűen túl magas vagyok.

(nem vagyok kövér, 55-60kg közt szoktam lenni)

2015. dec. 16. 17:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Oké én srác vagyok ,de szerinted az mitől jobb, hogy a lakosság 90%-ának a feje felett boldogan átnézek ? :D

Amúgy sokan azért keresnek pici lányokat, mert a farkuk akkor nagyobbnak tűnik :D

2015. dec. 16. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén kérdező, örülj, hogy nőnek születtél...

170 centi egy nőnek teljesen jó magasság. Én 172 centis férfi vagyok, még a 160 centis hölgyek sem vesznek ezzel a magassággal emberszámba, nem hogy a magasabbak...

2015. dec. 16. 18:33
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Legyél büszke arra,hogy magas vagy,én az vagyok! 175 centi magas,és én inkább azt vettem észre,hogy a pasiknak ez tetszik,még az alacsonyabbaknak is.Az más kérdés,hogy nekem viszont nem kellene nálam alacsonyabb pasi. Sajnos nagyon sok alacsony pasi van az országban,bemész egy szórakozóhelyre,körülnézel,kb minden tele van törpe pasikkal,sokaknak hasonlóan alacsony csaj kell...
2015. dec. 16. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Te hol élsz? Én a 170 centimmel a nők felénél alacsonyabb vagyok.
2015. dec. 16. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Megértelek, én 172 vagyok és hiába tudom is meg mondják is, hogy ez "nem annyira magas", én is így látom, hogy majdnem minden lány a környezetemben alacsonyabb, mint én. Nekem is voltak emiatt komplexusaim, és féltem, hogy maximum 190+ fiúknak lennék nem túl magas. A barátom 180 egynéhány centi így éppen annyival magasabb nálam, hogy ha veszek fel egy 5cm-s cipöt, épphogy nem vagynk egykorák. EGgy darabig féltem is kicsit, hogy nem talál-e túl magasnak? Mire egyszercsak kibökte, hogy neki kifejezetten tetszik, hogy magas vagyok. Meg komolyan, reálisan nézve nem olyan sok ez csak másokhoz viszonyítva :)
2015. dec. 16. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:

#14: Kétlem.

164 cm a nők átlagmagassága.

2015. dec. 16. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Én örülnék neked az biztos! Pont illenénk egymáshoz. :)

173 cm körül vagyok.

24f

2015. dec. 16. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Az én 170cm-el pedig megkapom, hogy alacsony vagyok, mindegy, hogy 160cm vagy 175cm magas a nő.
2015. dec. 16. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Én azért 170-171 centis lányként szerencsére tapasztalom azt is, hogy nem csak a tőlem magasabb/egymagas srácoknak tetszem adott esetben, hanem alacsonyabbaknak is kicsivel. De azt én is látom, hogy sokszor a magas srácok olyan aránytalanul alacsony lánykákkal vannak, hogy hihetetlen. Nekem mindig az a dilemmám ilyenkor, hogy mégis hogy képes pl egy 185-190 centis pasi egy általad leírt kis törékeny lányra nőként tekinteni. Ha a helyükben lennék, én max a hugomként tudnék rájuk nézni, de ők tudják, a pasiknál biztos ez máshogy működik :D Komplexusom viszont emiatt sosem volt, amióta pedig együtt vagyok a párommal, azóta főleg nem. Neked se legyen, hidd el, amint jön egy srác, aki így fog szeretni, ahogy vagy, az fog adni egy akkora önbizalmat, hogy csinos nőnek fogod érezni magad a "törpelányok" között is, és nem debellának.
2015. dec. 16. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
152cm vagyok, es alig latok magam korul ekkora nőt:) szerintem rossz helyen keresgèlsz
2015. dec. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!