Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenre az a megoldás, hogy add le az igényeid?
Nem tehetek arról, milyen férfi tetszik meg. Nem találok hasonlóságot azokban, akik eddig tetszettek, szóval nincs sablonom. (ideálom van, de nem azt keresem)
Aki nem tetszik, azzal nem lesz semmi, kell a kémia.
Miért mondják akkor, hogy le az igényekkel, az megold mindent?
(Megjegyzés: a kémia nem akkor jön, ha a pasi villant egy köteg húszezrest, vagy lufimód ki van gyúrva)
Én korábban összejöttem olyannal, aki nem tetszett... nem is annyira külsőre, inkább a kisugárzásával volt gond. Nem tudom, mennyire érezte, de voltak olyan időszakok, amikor kifejezetten kerültem a társaságát, a vele való testi kontaktust, mert irritált a közelsége.
A mostani páromnál viszont megvan a vonzalom, van, hogy csak ránézek és újra beleszeretek. Azért egészen más így kapcsolatban lenni, és szerintem nem csak nekem, a másik félnek is jobb így... hogy azt érezheti, hogy pozitív érzéseket vált ki belőlem, nem pedig elutasítást.
Oké Kérdező ! De azt is figyeld meg, hogy kik szerint kéne leadni az igényekből :)
Inkább várd meg a megfelelőt ( az meg baromság, hogy macskas öregasszony leszel, ez csak egy szűzfiúcska rosszindulatú dumája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!