Tényleg ilyen "műveltek" sokan? Ez a "színvonal" a megoldás mindenre?
Sajnos a videón a cikkben látszik hogy csak ordítozó, részben középiskolás korú fiatalok és, családos anyukáknak látszó nők ordibálnak egymással.
A videó alapján a nő kezdte, nácizni meg azok szoktak akiket nem szerettek a Nácik(zsidók és bérenceik(liberálisok)), így az ideológiáiknak megfelelő választ adtak.
Tiszteletet meg az kap aki megadja. Aki elkezd nácizni az nem adja meg a tiszteletet nekik, így ők sem neki
Ha zsidók vannak legyenek nácik is. És fordítva. Mindkettőnek megvan a joga a létezéshez.
Természetellenes lenne kiiktatni egyiket vagy másikat, akármilyen indokokkal jönnek.
Mint ha nem lehetne:
Playstation - Xbox
Real Madrid - Barcelona
Ét csokoládé - Tej csokoládé
Gimnázium - Szakiskola
Pop - Rock
stb.
Nem tudom mennyire műveltek. De ha a a fentiek közül lenne valamelyik a vita tárgy akkor sem ülnének le öltönyben és vitatnák meg mivel mi a baj.
De a videó alapján a nő kezdte. Kétszer nácizott és csak a második után válaszolt a dagadt kölyök.
Csak azért mert valamelyik oldalon állok már kevésbé értékes a véleményem, csak azok az emberek "okosak" számodra akik ugyanazt mondják mint amit te gondolsz?
Egyébként én mindkét felet elítélem, a fehér embernek fejlettnek kéne lennie, ezek meg úgy viselkednek mint a feketék/arabok. Az én szememben egyenlően alsóbbrendű mindkét társaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!