Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jár két ember ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jár két ember ha bejönnek egymásnak?

Figyelt kérdés

bejövünk egymásnak egy lánnyal, kavartunk is, mondtuk h jó lenne kapcsolat, de akkor ő még nem akart mert nemrég szakított exével, viszont még most is szingli... miért nem próbálja meg velem? látom rajta h nem akarja... csak azt nem értem, hogy miért nem...

miért nincs soha szerencsém?

2015. dec. 15. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Én már rég elveszítettem, de te valószínűleg nem, ha ennyire nem értesz a nőkhöz :) Az, hogy nem volt szex, szintén arra utal, hogy nem tetszel neki.
2015. dec. 15. 18:54
 12/14 A kérdező kommentje:
te nagyon beteg ember vagy
2015. dec. 15. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Még egy pár pofára esés, és rájössz, hogy igazam volt. Tudod, a bölcs a más kárán tanul, a bolond a sajátján ;)
2015. dec. 15. 19:19
 14/14 A kérdező kommentje:
azaz te vagy a bolond... na takarodj :)
2015. dec. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!