Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jár két ember ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jár két ember ha bejönnek egymásnak?

Figyelt kérdés

bejövünk egymásnak egy lánnyal, kavartunk is, mondtuk h jó lenne kapcsolat, de akkor ő még nem akart mert nemrég szakított exével, viszont még most is szingli... miért nem próbálja meg velem? látom rajta h nem akarja... csak azt nem értem, hogy miért nem...

miért nincs soha szerencsém?

2015. dec. 15. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmekről hallottál?

Tudod, nem mindenki olyan, hogy egyik nap szakít, másnap meg már mással járkál kézenfogva. Egy szakítás feldolgozásához idő kell. Akkor is, ha ő szakított. Általában az ember nem tud közvetlenül a szakítás után más emberre úgy tekinteni, mint a potenciális szerelmére. Ettől még külspre, meg személyiségre is bejöhet neki, csak tudod, a szerelem ennél több.

Egyébként egy jótanács: soha ne csak magadat nézd! Próbáld megérteni a másik helyzetét is.

2015. dec. 15. 17:48
 2/14 A kérdező kommentje:

megpróbáltam megérteni, ezerszer végiggondoltam.

6 éves kapcsolatának volt vége, és mondta pár napja hogy még mindig ramatyul érzi magát. de csaszki.... miért nem próbálja meg velem? bejövünk egymásnak mindenhogy és erre ez van

2015. dec. 15. 17:52
 3/14 A kérdező kommentje:

meg full úgy viselkedik, hogy rendesen látni rajta h nem... én soha nem fogom ezt megérteni és egyedül fogok megdögleni.. nekem ez nem megy! NEM MEGY!!!

soha nem volt szerencsém...

2015. dec. 15. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, akkor milyen nyomorultul éreznéd magad, mikor csak azért összejön veled, hogy könnyebb legyen felejtenie. Inkább ne siettesd.
2015. dec. 15. 17:55
 5/14 A kérdező kommentje:

háromnegyed év alatt sem jött rendbe? megértem... oké...!

és hidd el, abba is belegondoltam, hogy milyen szar lett volna ha emiatt jön össze! mondta is nekem hogy nem akar velem azért összejönni hogy feledtesse...

de én egyszerűen nem hiszek kettőnkben... amit nyáron átéltem érzelmileg, senkinek nem kívánom.

egyszerűen mikor beszélünk egymással, szinte fülig ér a szánk, mert nem tudunk egymásra nézni mint barát, de viszont össze se jövünk...! nem leszünk egymáséi, megőrjít a gondolat totálisan

2015. dec. 15. 17:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyzetem volt, csak a lány szemszögéből nézve. A srác szintén nem értette. És szerintem most sem érti...
2015. dec. 15. 18:09
 7/14 A kérdező kommentje:
utóbbi most már nagyon sokat segítettél
2015. dec. 15. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen önző vagy, meg sem érdemelsz egy kapcsolatot.
2015. dec. 15. 18:19
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Hazudott neked a lány. Nem jössz be neki, nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy mások előtt felvállaljon a párjaként. Az, hogy nemrég szakított, egy lánytól mindig csak kifogás és kamu.
2015. dec. 15. 18:32
 10/14 A kérdező kommentje:
utolsó te már nagyon tudod hogy mi volt köztünk meg mi nem... szinte már minden volt a szexen kívül...nyomd el magad és veszítsd el végre a szüzességed.
2015. dec. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!