Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvi kérdést csinálnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvi kérdést csinálnak a hölgyek az ismerkedés első lépéséből?

Figyelt kérdés

Online is szoktam ismerkedni, és sokszor jövök rá, hogy a nők egy része várja hogy a férfi írjon, holott ő is ugyan úgy szimpatizál... a magánéletben kezdeményező típus vagyok (hisz külső jelei vannak a szimpátiának), de online....hölgyeim féltek ránk írni ? Pedig mi (én) nyitott vagyok rá!

26F

2015. dec. 15. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

eddig mindig rossz vége lett, mikor én kezdeményeztem (élőben. online nem vagyok jelen.). úgy érzem, ezzel olyan eszközt adok a kezükbe, amivel visszaélnek = nekem a fontosabb, nekik elég ülni a fenekükön, és flegmázni.

szerintem az egyensúlyt elképesztő nehéz megtalálni, hogy ne csak egyvalaki tolja a szekeret. én szeretném kivenni a részem a kezdeményezésből is, nem érdekelne, ha kellemetlen, félelmetes vagy fárasztó. de úgy tűnik, ettől kevesebb leszek a szemükben.

2015. dec. 15. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Én értem a kérdésed. Minden értek, amit leírsz. Itt nem szoktam ráírni a szimpikre sem, mert nem feltétlen társkeresés céljából van itt, és lehet ott ül mellette élete párja. Online amúgy simán kezdeményeznék, ha akarnék. A való életben csak jelzéseket küldök, és utána nem kezdeményezek randira hívást, hanem aki veszi a lapot, (szokták) azok kezdeményeznek.
2015. dec. 15. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer írtam egy pasinak aki tetszett, de olyan választ kaptam, hogy az életkedvem is elment.

Kioktatott, hogy nők ne kezdeményezzenek, és hozzátette, hogy egy körre azért jó leszek, ha már tetszek neki.

Nos, ennyi elég volt a kezdeményezésből, meg a netes ismerkedésből is.

Inkább élőben, vagy maradok egyedül.

2015. dec. 15. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én párszor kezdeményeztem, de mindig rosszul sült el.

olyanokat mondtak, hogy nem illünk össze, valaki azt, hogy van barátnője (tudtam, hogy nincs és láttam, hogy csajozik másokkal). neten nem írtak vissza, olyan is volt aki azt írta hagyjál... itt telt be a pohár. úgy vettem észre,hogy ha egy fiú akar valamit, akkor kezdeményez. ha nem teszi, akkor az azt jelenti,hogy nem tetszem neki. L

2015. dec. 15. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

hogy ha egy fiú akar valamit, akkor kezdeményez. ha nem teszi, akkor az azt jelenti,hogy nem tetszem neki.

igen, én is pontosan így vettem észre.

2015. dec. 15. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia, én itt rá szoktam írni azokra, akik szimpik nekem, de általában valamilyen olyan kérdéssel, ami kapcsolódik ahhoz, amit írt. Hiszen elsősorban azért írok neki. Ha pedig ezen kívül is beszélgetünk, oké, tök jó. És ez azért is jó, mert ott ül mellette élete párja, akkor szerintem annyitól, amennyit és ahogy írok, nem fog vele szakítani :) Én mondjuk 20 vagyok, még nem igazán használtam társkeresős cuccokat, de nem írnék rá senkire, ilyen szempontból konzervatív vagyok :D Élőben pedig nem tudom, mit mondanék. Szoktam jeleket küldeni, meg szemezni, de úgy veszem észre, hogy nem válik be, a férfi nem tagjai ilyenkor félnek lépni eddigi tapasztalataim alapján. :D
2016. jan. 7. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy pár gyökér miatt miért döntöttél így. Én biztosan értékelném, ha egy nő kezdeményezne.

2016. jan. 7. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!