Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek a 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a 30 éves nők a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Rengeteg 30 év körüli vagy feletti szingli nő ismerősöm van akik nagyon nem találják a párjukat, ők azt mondják azért mert a férfiaknak fiatal nők kellenek, ez lehet az ok?
2015. dec. 14. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, de nagyon tetszenek a harmincas nők, sokkal jobban, mint a korosztályom és általában én is bejövök nekik.
2015. dec. 14. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert az elvárások még itt is teljesíthetetlenek.
2015. dec. 14. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez kreténség kérdező. Valószínűleg defektesek a barátnőid, vagy irreális elvárásaik vannak, és a férfiakra próbálják kenni ezt.
2015. dec. 14. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem olyan nagy butaság amit a kérdező állít. Most komoly kapcsolatról van szó és nyilván nem a huszon éves korosztályról, hanem a 30-40-es korosztály férfitagjairól.

Az egyik probléma hogy ebben a korosztályban a két nem képviselői úgy tekintenek egymásra, hogy vannak a szinglik akikkel biztosan valami baj van és vannak az elváltak. Csak az a bibi, hogy míg a válások nagyobb részét a nők kezdeményezik mert boldogtalanok és sokszor új pár nélkül is nekivágnak a semminek, addig a férfiak többsége akkor válik ha beleszeret más valakibe, tehát kapcsolatból kapcsolatba kerül (tisztelet a kivételnek). Ergo kevés az elvált szingli férfi. Több az, aki valamiért nem akart, nem tudott komolyabb kapcsolatot létesíteni nőkkel.

2015. dec. 14. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Pedig elvileg a 30-asok már kicsit "normálisabb" gondolkodásúak, persze kivételek vannak.
2015. dec. 14. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Eletem legjobb szexualis elmenye egy 30-sal volt. Azota lefekudtem 3 20-24 eves koru lanyokkal. Az agyban es gondolkodasban kozuk nincs ahhoz a nohoz. A harmincasok a nyerok :)
2015. dec. 14. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

8# látszik, hogy nem nagyon ismerkedsz. A mai 30-asok nagy eséllyel kevesebb pasival voltak mint a mai 20 évesek! Nyílván vannak kivételek, de többségre igaz.

Kérdező valami gond lehet az ismerőseiddel.

2015. dec. 15. 07:38
 18/18 anonim ***** válasza:
35%

Az egyik ok lehet a családalapítás igénye.

30 felett már a legtöbb nő családot akar alapítani, és ehhez keres férfit. A férfiak viszont, akik korban hozzájuk illenének már vagy családosok, vagy fiatalabb nővel akarnak gyereket. Sok az olyan 30-as pasi is, aki vagy már elvált vagy tényleg van valami olyan dolog vele, hogy nem igazán alkalmas a családi életre vagy nem akar.

Összességében én nem irigylem a 30-as nőket a helyzetük miatt, egyre romló szépséggel kell helytállniuk a versenyben a jobb pasikért, miközben azért 30 felett a jobbak már elkeltek (akár férfiak, akár nők).

2015. dec. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!