Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmeznétek ezt a történetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmeznétek ezt a történetet? Nem tudom eldönteni, hogy mit akarhat?

Figyelt kérdés

Köszönöm, hogy elolvasod és hogy segíteni próbálsz.

Igyekszem rövid lenni, de nem biztos, hogy sikerül.

Érdekelne, hogy ezek alapján szerinted van esélyem, vagy csak én gondolom túl a dolgot?

Sztori:

A munkahelyemen megismertem két lányt. Legyen a nevük A és B. Kb egy héten keresztül minden nap beszélgettünk, volt hogy csak pár percet, volt hogy órákat. A épp pár nappal korábban szakított a barátjával, B-nek komoly kapcsolata van évek óta. B épp utolsó napjait töltötte, mert talált más munkahelyet. A következő héten pedig mar csak A dolgozott, sokat beszélgettünk. Egyre jobban megkedveltem, és mivel ő is kereste a társaságom úgy tűnt ez kölcsönös lehet. A-nak nincs facebookja, emailon tartja a kapcsolatot az ismerőseivel, így a legjobb barátnőjével B-vel is. Aztan A másik helyre került, ahol korábban is volt. Így már nem tudtam vele többet beszélni, csak nagyon ritkán.

Ezért arra gondoltam, ha már személyesen nem tettem meg, akkor elkérem A emailcímét B-től. Írtam is neki facen. Mondta h megadja, de előtte megkérdi A-t hogy megadhatja-e? Mondtam h rendben. Vartam h B írjon, de nem írt. Ráírtam, elolvasta de nem válaszolt semmit.

Gondoltam ennyi, A nem adta meg az engedélyt, B pedig ezt így "közölte" hogy nem ír semmit.

Ekkor úgy gondoltam vége.

Pár héttel később véletlen összefutottam A-val, aki kifejezetten vicces és aranyos volt. Bár csak pár szót beszéltünk, mert késésben voltunk mind2en.

Még korábban említette egyszer, hogy milyen szép tollam van. Céges toll, ingyen osztogatják egyébként. Neki viszont nem volt. Így szereztem egyet neki is. Gondoltam figyelmes gesztus. Mikor ismét összefutottam vele, odaadtam neki, ő nagyon zavarban volt, sajnos én ismét rohanasban voltam, így nem volt időm vele beszêlgetni.

Aztan eltelt kb 1-2 hét, nem találkoztunk. Par napja viszont megint összefutottam vele, viszonylag messze volt hozzám, és egy üvegfal is elválasztott minket, de mikor meglátott nagyon örült, bájosan mosolygott, nem tudtam odamenni hozzá. Ez másnap is lejátszódott.

El szeretn hívni randira, de szerinted van értelme?

Hisz lett volna alkalma, megadhatta volna az emailcímét, és még most is megadhatná. Ehelyett viszont hogy ?

Szerinted lehet esélyem? Vagy félreértem?

Mert úgy gondolom, h miután a barátnője nem adta meg A emailjét, mikor mi találkoztunk közömbösen kellett volna viselkednie velem.

Bocsi, igen hosszú lett! :)

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. dec. 14. 17:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mindenképp. Viszont arra gondoltam, hogy ha sikerül vele beszélgetni, akkor ott személyesen elhívom randira. Hisz ha csak a telefonszámát kérem el, akkor telefonon kell elhívni, ami sokkal személytelenebb. Ráadásul élőben jobban látom a reakcióit.

Mit gondoltok?

Köszönöm az eddigi segítségeket!

2015. dec. 18. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!