Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmeznétek ezt a történetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmeznétek ezt a történetet? Nem tudom eldönteni, hogy mit akarhat?

Figyelt kérdés

Köszönöm, hogy elolvasod és hogy segíteni próbálsz.

Igyekszem rövid lenni, de nem biztos, hogy sikerül.

Érdekelne, hogy ezek alapján szerinted van esélyem, vagy csak én gondolom túl a dolgot?

Sztori:

A munkahelyemen megismertem két lányt. Legyen a nevük A és B. Kb egy héten keresztül minden nap beszélgettünk, volt hogy csak pár percet, volt hogy órákat. A épp pár nappal korábban szakított a barátjával, B-nek komoly kapcsolata van évek óta. B épp utolsó napjait töltötte, mert talált más munkahelyet. A következő héten pedig mar csak A dolgozott, sokat beszélgettünk. Egyre jobban megkedveltem, és mivel ő is kereste a társaságom úgy tűnt ez kölcsönös lehet. A-nak nincs facebookja, emailon tartja a kapcsolatot az ismerőseivel, így a legjobb barátnőjével B-vel is. Aztan A másik helyre került, ahol korábban is volt. Így már nem tudtam vele többet beszélni, csak nagyon ritkán.

Ezért arra gondoltam, ha már személyesen nem tettem meg, akkor elkérem A emailcímét B-től. Írtam is neki facen. Mondta h megadja, de előtte megkérdi A-t hogy megadhatja-e? Mondtam h rendben. Vartam h B írjon, de nem írt. Ráírtam, elolvasta de nem válaszolt semmit.

Gondoltam ennyi, A nem adta meg az engedélyt, B pedig ezt így "közölte" hogy nem ír semmit.

Ekkor úgy gondoltam vége.

Pár héttel később véletlen összefutottam A-val, aki kifejezetten vicces és aranyos volt. Bár csak pár szót beszéltünk, mert késésben voltunk mind2en.

Még korábban említette egyszer, hogy milyen szép tollam van. Céges toll, ingyen osztogatják egyébként. Neki viszont nem volt. Így szereztem egyet neki is. Gondoltam figyelmes gesztus. Mikor ismét összefutottam vele, odaadtam neki, ő nagyon zavarban volt, sajnos én ismét rohanasban voltam, így nem volt időm vele beszêlgetni.

Aztan eltelt kb 1-2 hét, nem találkoztunk. Par napja viszont megint összefutottam vele, viszonylag messze volt hozzám, és egy üvegfal is elválasztott minket, de mikor meglátott nagyon örült, bájosan mosolygott, nem tudtam odamenni hozzá. Ez másnap is lejátszódott.

El szeretn hívni randira, de szerinted van értelme?

Hisz lett volna alkalma, megadhatta volna az emailcímét, és még most is megadhatná. Ehelyett viszont hogy ?

Szerinted lehet esélyem? Vagy félreértem?

Mert úgy gondolom, h miután a barátnője nem adta meg A emailjét, mikor mi találkoztunk közömbösen kellett volna viselkednie velem.

Bocsi, igen hosszú lett! :)

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. dec. 14. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném B-t, hogy végül elutasította az email kérést? Ha igen, írja meg azt is, és többet nem keresed, de szeretnéd tudni.
2015. dec. 14. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy abban biztos, hogy B valóban írt A-nak, hogy odaadja az e-mail címét?

Szerintem meg sem kérdezte, direkt, vagy elfelejtette, ki tudja. Különben válaszolt volna neked, hogy nem. Szerintem.

2015. dec. 14. 17:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tudhatom. De nincs oka annak, hogy ne kérdezze meg. Illetve ha elfelejtette volna, az sem lett volna baj, hisz nem volt sűrgős. Amit mondtam is neki...
2015. dec. 14. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
hosszú! nem olvasom el!
2015. dec. 16. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahogy hívd el!

Van esély arra, hogy B féltékenységből nem adta meg A elérhetőségét.

Ha legközelebb összefutsz A-val,KÉRD EL A TELEFONSZÁMÁT!

2015. dec. 16. 10:04
 6/11 A kérdező kommentje:

B-nek több éve komoly kapcsolata van, mintha úgy rémlene, hogy már eljegyzés is volt. Tehát nem hinném, bár velem mindig nagyon kedves és érdeklődő volt.

Jól gondolom, hogy nem így kellene viselkednie, ha nem akarna semmit?

Arra gondoltam még, hogy azért nem adta meg az email címét, mert akkor még friss volt a szakítás és nem akart belemenni egy újba. Viszont nemet sem akart mondani, mert látott bennem valamit. Így próbálhatott időt nyerni? Vagy ez hülyeség?

2015. dec. 16. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
B-t hagyd, A-val foglalkozz ennyi :)
2015. dec. 16. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy B-nek (látszólag) nem lenne oka rá, hogy keresztbe tegyen neked, de egyébként nekem is ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. Különben válaszolt volna valamit, ha már egyszer abba beleegyezett, hogy megkérdezi neked.

Egyébként ez akárhogy is volt, azt mondom, hogy nyugodtan próbálkozz A-nál, mert nem vagy közömbös számára. Mondjuk az más kérdés, hogy mennyire tette már túl magát a szakításon, mennyire lenne kész egy új kapcsolatra, de mindenképp tartsd vele a kapcsolatot, mert ebből még kisülhet valami :)

2015. dec. 16. 18:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez a történet lassan két hónapja "jatszódik" , mint mondtam ritkán találkozunk sajnos. Pedig igyekszem vele összefutni. Tehát 2 hónapja szakított a pasijával. A lány szakított, bár utána még a férfi igyekezett visszaszerezni a csajt. Mondjuk azt sem tudom, hogy sikerrel-e? A lány azt mondta, hogy már hiába próbálkozik...

A legjobb esélyem jövőhéten lesz. Bár már csak három napot fogunk dolgozni. Viszont, ha akkor sem futunk össze, akkor csak januárban lesz újra esély...

Az pedig nagyon soká lesz még...

2015. dec. 16. 18:55
 10/11 anonim válasza:
B vel ne foglalkozz, ha legkozelebb talalkoztok, ha sietsz is kerj tole egy elerhetoseget:)
2015. dec. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!