Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg emiatt a három ok miatt szeretik a csúnya pasikat a nők?
Azt vesszem észre, hogy a csúnya pasik sikeresek a nők körében, sok helyes haverom van mégis max csak szexre jön össze csaj. Komoly kapcsolat egyértelműen a csúnya pasik a sikeresebbek (most a nem itteni síró lúzer pasikra gondolok, mert azok csak ráfogják a külsőre, pedig egész más a probléma, mert tudom, leveleztem már ilyen pasival.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet neki, hanem azt, hogy fszság azt állítani, hogy sikeresebbek.
Téged sem az eszedért szeretnek ugye? Ritka ostoba ember vagy..
"Ja igen kérdező, bocs, elfelejtettük. Ha valaki jól néz ki, akkor az már kapásból hűtlen tahó barom."
Ez egyértelmű, egyszerű pszichológia, egy jobb külsejű pasi több elismerést kap, több hódolója lesz, így nő az önbizalma és így jobban fogja váltogatni a nőket.
Ez pontosan olyan mint a hatalommámor pl: Orbán Viktor se volt ilyen beképzelt, csak amikor már ilyen nagy hatalma lett
Kedves Kérdező!
Hidd el nem csalt meg. Nem vagyok tinilány, észrevenném.
Csak én teszek is azért, hogy mindig nőnek lásson, hogy változatos legyen a szex otthon is. Hogy megdicsérjem, hogy segítsem a munkájában.
Egy kapcsolat alapja pedig a bizalom. Nem vagyok féltékeny típus. Tudom, hogy bármikor bármelyik nőt megkaphatja. Ha akarja, tegye. Pasiból van.
Soha nem mondtam hogy ne tegye:-)
Viszont Ő sem szeretné, ha más pasi engem rakna. Így aztán lehet nem szeretne elveszíteni. Mert a külsőség egy dolog, de a belső tulajdonságok tartanak össze két embert. Ha csúnya, ha szép akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!