Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg emiatt a három ok miatt szeretik a csúnya pasikat a nők?
Azt vesszem észre, hogy a csúnya pasik sikeresek a nők körében, sok helyes haverom van mégis max csak szexre jön össze csaj. Komoly kapcsolat egyértelműen a csúnya pasik a sikeresebbek (most a nem itteni síró lúzer pasikra gondolok, mert azok csak ráfogják a külsőre, pedig egész más a probléma, mert tudom, leveleztem már ilyen pasival.
Baromság. A párom jó pasi, folyton körülrajongják a nők, de rá is igaz mindez..
Ezek olyan tulajdonságok, amiknek semmi köze a külsőhöz.
Ez a cikk kész röhej, szánalmas.
Neked meg gratulálok, hogy nôk lapja színvonalú cikkeket olvasol.
Szerintem ez beskatulyázás.
A pasim az exrta jó kategória, kinézetre, és mint ember is nagyszerű. Az ágyban is tökéletes.
Anyagilag is rendben van.
Szerintem inkább a nők valamiféle kompromisszumot kötnek, ami a cikkből is kiderül. (Nem baj ha csúnyább, de figyelmesebb, nem szeretik el, már miért ne (?) és a többi)
De ez annyira két emberen múlik.
Csak keresem az okokat, mert nem értem miért sikeresebbek a nők terén az ilyen előnytelen külsője anyagi gondokkal küzdő pasik.
Nem mondom magam csúnyának, a 3 tulajdonság rám is jellemző, mégse volt még soha senkim. Szóval a cikk cáfolva van részemről.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!